a widzialas ja jak cieprliwie wytrzymuje mala przyssawke Ruslake? potrafi cala noc lezec bez ruchu, a to male, czarne ja cala obslini szukajac mleka

Ann_pl pisze:kilka slow o Florce? no coz, nie da sie jej w zaden sposob zdefiniowac, bo jest "all in one"![]()
chcesz miec kota do zabawy? wez Florke! lepszego kompana nie ma
chcesz miec kota do towarzystwa w kapieli? wez Florke! przeciez to najfajniejsza zabawa byc przy Tobie gdy sie kapiesz![]()
chcesz miec rozmruczanego koteczka, udeptujacego Ci klatke piersiowa, tracajacego Cie noskiem z milosci? wez Florke! wpakuje Ci sie na kolana, a gdy bedziesz sie spieszyc, zeby wstac i np zaparzyc sobie herbate, spojrzy Ci milosnie w oczy i tym swoim "mruu, mruuu" spowoduje, ze woda wystygnie![]()
chcesz miec przytulanke do snu? wez Florke! przeciez dla niej ZAWSZE jest miejsce obok Ciebie, chocbys posiadal najlmniejsze lozko swiata![]()
chcesz miec kota, ktory nie grymasi przy podawaniu kropelek? wez Florke! "oj gonisz mnie", "oj masz mnie", "oj kropelki nie sa fajne" "juz? ja chce jeszcze!"![]()
i moglabym tak pisac i pisac, ale moze ktos ma pytania czego Florka nie potrafi? chyba nie ma takiej rzeczy
takolesia.b pisze:Trzymamy kciuki bardzo,bardzo mocno!!
Mysza, czy to ta Pani?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości