» Sob paź 27, 2007 19:29
Oooo! Dziewczyny! Super fotki, a mój Maksio oczywiście najpiękniejszy, a co!
Pako! Wzięłam sobie parę fotek papierowych, Basia powiedziała, że mogę, z powyższego wynika, że Basia u mnie była. Karmę wzięła i zawiezie w poniedziałek z całą resztą. Niestety z konta dało się opłacić tylko 2 kartony = 32 sztuki. Tylko tyle, bo musiałam też przelać coś a konto długu u weta (100 zł), zaraz wkleję korespondencję od niego. Ale myślę, że zawsze będzie coś do skubnięcia dla kotowatych. Nie dało rady więcej, bo na koncie zostało niecałe 50 zł. Jutro przedstawię dokładny rachunek, bo przyszły też chyba jakieś wpłaty. Na pewno była wpłata od Dominiki. Dominika! Dzięki w imieniu...
Zdjęcia Thorkatt bardzo mi się podobały, myślałam, że ten odcień niebieskiego był zamierzony, trzeba się było Thorkatt nie przyznawać!
A oto treść maila od weta p. Hanki:
"Dzień dobry , przepraszam,że długo nie odpisywałam na pani mail ale urodziłam w międzyczasie syna i aktualnie jestem na urlopie macierzyńskim ...sprawdziłam ostatnio wyciąg bankowy i z nowych wpłat na nasze konto wpłynęło 100,0 zł z dn. 10.07.2007 i 100,00 zł z dn 05.09.2007 r. Jeśli zaś chodzi o aktualne zadłużenie pani Chombakow to na dzień dzisiejszy wynosi ono 664,0 zł.
Dokładny spis preparatów zyżytych na leczenie kotów w Jurczycach prześlę pani na początku przyszłego tygodnia dziękuję za dotychczasowe wpłaty i pozdrawiam...Ewelina Nowakowska"