Tycinek Faflun czy ktos go chce?KTOŚ POKOCHAŁ TYCIAKA!!!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 29, 2007 14:49

Ruda chora..z nosa fontanna...oczy załzawione..
3 kursy miały być do weta ...ale pierw pojechałam z cycem..potem zapakowałam 2 do transportera i jedno do koszyka i tak sobie kozunia posuwalismy po Włochach.. :roll:

achja te dwa w transporterku to nowe bidy... :cry:
Ruda dostała 3 zastrzyki ..czyli mam 3 koty własne chore i te brzdące... :?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon paź 29, 2007 15:06

To nic odczekam a długo trwa rujka? Muszę się tylko upewnić, że już nie karmi. Dziekuję Dorciu za pomoc.
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pon paź 29, 2007 15:20

jak dla mnie to rujka trwa w nieskonczonośc.. :twisted: ..może dla tego że moje kotki wyjątkowo krzykliwe i upierdliwe były... :roll:
acha 3 tyg..różnie bywało...
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 29, 2007 17:39

Kciuki za zdrówko Tycinka i Rudej. Trzymaj się Dorciu, caly czas o Was myslimy.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon paź 29, 2007 18:01

jedno srebro pojechało :D
Gosiar dzięki :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 29, 2007 20:35

zunia dzieki wielkie....Ruda ostro zaziebiona...kicha strasznie a że ma chore serducho to troszke duszności sie nasiliły...ma zawsze otwarty pysio... :cry:

a tycinek siedzi u TŻ na rękach ... 8) :D a głupi chłop jest tak wzruszony że ten szkrab do niego przyszedł że miałam wrażenie że ma łzy w oczach...do tej pory tylko moje rączki były najlepsze... :wink:
drze się co chwile..no chodz no zobacz ,on mnie gryzie itp.... :roll: :wink: ....ech ci męzczyzni :twisted: :D

Tycinek niestety nadal okropnie kicha..troszke pokasłuje....ale na wadze przybiera...

Sreberko poszło...a eMilka nikomu sie nie podoba..a przecież jest taka sliczna...taka kochana ....czarno biała dziewczynka...

codziennie jakieś bazarkowe pieniążki ratuja nam tyłek ....dziś też...5 kotów zawiozłam a w kieszeni pusto....zagladam na konto 40zł....to jak by mi z nieba spadło...
tak bardzo mi pomagacie...wielkie dzieki dziewczyny ... :love:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 29, 2007 20:49

Dorciu, ja mam w domu teraz piękne dziewczyny, im było wszystko jedno, w jakim kolorze wezmą kotka, ważne było to, żeby był malutki i żeby to był jednak kotek. Więc to chyba nie tak, że Emilka się nie spodobała. Dorciu, nie wiem, jak do ciebie dojechać, ale może wpadnę, obfocę ją i wystawię na wszelkie znane mi serwisy, co ty na to?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pon paź 29, 2007 21:32

Gosiu ja nie o nich..im bardzo się dziewczynka podobała..ale decyzja była krótka i jeszcze przez tel. ma być kotek :wink:

mieszkam tam gdzie byłaś..tylko nie pod 12 a 6...

malutka jest na allegro...
jutro na allegro będą srebrne kociaki...jeszcze dwa...a ten zrobił przyspieszony kurs kochania duzych ,,mruczy ,brzuchala wywala ...bawi sie ..niestety jak ide to on strasznie płacze..jest wyjątkowo pieknym kotem i bedzie miał zielone oczy...
jak by trafiło sie szybko i dobre to wtedy mozna Mariszy troche ulzyc..i kociakom życie uratować...
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 30, 2007 10:52

a u nas nadal nonio zatkane...kłade sie po północy nie moge spac bo tak mu furczy tak sie boje że sie udusi.....o 3 nad ranem robie mu parówke...potem o 6....jestem wypluta..
zaraz do weta.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 30, 2007 16:58

Dorciu niesamowita jesteś.
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Wto paź 30, 2007 19:09

jestem poprostu panikara..ale widze że u niego raz ciut lepiej znow cos się paprze..martwi mnie to bardzo..poprostu bardzo.. :cry: teraz tez mniej zjadł... :? ..nos zatkany...oczy czerwone... :cry:

Sreberko rzyga ..mam nadzieje że to robale... :cry: ......
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 31, 2007 8:13

nc znów okropna..nosek zatkany ,odgłosy koszmarne ,Tyciekj nie mógł spac...już od 1 w nocy robiłam parówki.....
sądze że ten antybiotyk tez nie podziała... :cry:

srebro rzyga...nie chce jeść..ale się świetnie bawi w przeciwienstwie do mnie :? ....są chętni na niego....na juz i domek super...a chętni z Włoch..niestety nie moge powiedziec że moi znajomi , chociaz ulice dalej mieszkaja ,dziś sie poznamy... :wink:

eMilka ok......też ktos był zainteresowany ale na zasadzie chciałabym i boje sie... :twisted: a domek naprawde dobry...tyle że w tych sprawach trzeba miec pełna świadomość ...żadne wahania..
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 31, 2007 10:09

Może dać Tycinkowi jeszcze dobę na antybiotyk, ale ja bym potem zrobiła ten posiew. Męczy sie biedactwo strasznie :( i Ty też. Co tu zrobić? :roll: :evil:
Marcelibu

Post » Śro paź 31, 2007 10:12

Może dać Tycinkowi jeszcze dobę na antybiotyk, ale ja bym potem zrobiła ten posiew. Męczy sie biedactwo strasznie :( i Ty też. Co tu zrobić? :roll: :evil:
Marcelibu

Post » Śro paź 31, 2007 16:24

antybiotyku nie zmien iuamy..moja wetka nie lubi tak..jak leczyć to porzadnie i antybiotyk musi mieć czas na zadziałanie...
po południu kocio szalał ,skakał po fotelach ,trauma jak cholera ...taki kurzy dupek a jak oszołom sie zachowywał..ja trzesłam portkami...sam troszke pojadł recavery...dopchałam strzykawka...
znów dostał 3 zastrzyki.....

sreberko ma brzydkie jelitka i nie je...rzyga..dostał tez\ 3 zastrzyki i chciał nas zjeść..a najchetniej mnie... :twisted:
martwie sie o niego jak tak dalej bedzie dostanie jutro kroplówke....

Ruda troszke lepiej....bokiem mi te kursy rowerowe wychodza.. :oops: jak tak dalej bedzie zaczne myslec o ..........................taczce, może mi leżej bedzie i więcej paskud się zmieści. :wink:

starośc nie radosć.. :?
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]