Be pisze:A ja zadam bardzo konkretne pytanie:
Jak kupal?![]()
Bo jesli w porządku... to chyba minęło już na tyle duzo czasu, że pp nie grozi. Co?
No własnie , Be ma rację jak się miewa koteczka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Be pisze:A ja zadam bardzo konkretne pytanie:
Jak kupal?![]()
Bo jesli w porządku... to chyba minęło już na tyle duzo czasu, że pp nie grozi. Co?
gagatek pisze:Cieszę się, że Bródka powoli dochodzi do siebie, choć nie ukrywam, że to czekanie nieco mi się będzie dłużyć (bo to oznacza, że nie zobaczę jej tak prędko jakbym chciała)
W ten sposób ujawniam się jako domeki o żadnym allegro i innym ogłaszaniu nie chcę już słyszeć
gagatek pisze:Cieszę się, że Bródka powoli dochodzi do siebie, choć nie ukrywam, że to czekanie nieco mi się będzie dłużyć (bo to oznacza, że nie zobaczę jej tak prędko jakbym chciała)
W ten sposób ujawniam się jako domeki o żadnym allegro i innym ogłaszaniu nie chcę już słyszeć
uska3 pisze:Nie gniewaj się na tych , którzy pisali ( w moim odczuciu równiez ) zbyt ostro, tak myśle, że nie bylo to skierowane przeciwko Tobie i Twoich metod , ale w trosce o kociczkę . Teraz gdy Bródka DZIĘKI TOBIE jest już w leszej kondycji zobaczą, że czasami warto "ugryźc" się w język lub powiedziec coś bardziej delikatnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 58 gości