kalair pisze:Jakaś niepoważna??!!![]()
![]()
mloda kobieta ,ale jakas taka dziwna,ciezko sie z nia dogadac

ale se pospalam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jakaś niepoważna??!!![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Jakaś niepoważna??!!![]()
![]()
mloda kobieta ,ale jakas taka dziwna,ciezko sie z nia dogadac![]()
ale se pospalam![]()
![]()
leki p/alergiczne strasznie usypiaja
CoToMa pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Jakaś niepoważna??!!![]()
![]()
ale se pospalam![]()
![]()
a jakie bierzesz?
Femka pisze:Trawko, nie miałam pojęcia, że jesteś alergikiem.
trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Jakaś niepoważna??!!![]()
![]()
ale se pospalam![]()
![]()
a jakie bierzesz?
gdyby dzisija nie byla niedziel ato bym poszla do przychodni od razu 200 Hydrocortisonu + Calcium dozylnie.A tak wzielam Amertil + zyrtec,to za duzo na raz,szczegolnie w dzien .no ale musialm sie szybko ratowac.No i do tego tone wapna
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Jakaś niepoważna??!!![]()
![]()
ale se pospalam![]()
![]()
a jakie bierzesz?
gdyby dzisija nie byla niedziel ato bym poszla do przychodni od razu 200 Hydrocortisonu + Calcium dozylnie.A tak wzielam Amertil + zyrtec,to za duzo na raz,szczegolnie w dzien .no ale musialm sie szybko ratowac.No i do tego tone wapna
Mój Jędrek tez ostatnio się gorzej czuł, miał napady duszności, ale na szczęście teraz jest ok.
Jeszcze trzy lata temu było tragicznie, brał maksymalne dawki leków i nawet one mu nie pomagały.
Od czasu przeprowadzki do Grudzic jest naprawdę bardzo dobrze. Leki bierze sporadycznie.
Kiedyś po zjedzeniu kiwi wylądował w szpitalu na 10 dni z niewydolnością oddechową...
trawa11 pisze:Femka pisze:Trawko, nie miałam pojęcia, że jesteś alergikiem.
Alergii nabylam sie w czasie mojej pracy zawodowej po 18 latach,wystapily pierwsze objawy![]()
![]()
.Mam stwirdzona chorobe zawodowa
,no i niestey musialm sie pozegnac z moim ukochanym zawodem
![]()
![]()
![]()
Femciu ,czu wiesz ,ze miseczk juz moja? :lol:![]()
Kociama pisze:Trawko wiem jaki to ból byc uczolonym na leki wiec bardzo Ci współczuję![]()
Za zdrowie Bazylka mocno trzymamy![]()
A Kot z dzwoneczkiem śliczniutki bardzo
Femka pisze:Dziewczyny, bardzo Was podziwiam, że walczycie dzielnie z alergią i ciągle ratujecie kotki, macie je wokół siebie. naprawdę głęboki pokłon. Tym bardziej, jak czytam, że ktoś oddaje do schronu kotka, bo katarku od sierści dostaje, to szlag mnie trafia.
trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Jakaś niepoważna??!!![]()
![]()
ale se pospalam![]()
![]()
a jakie bierzesz?
Mój Jędrek tez ostatnio się gorzej czuł, miał napady duszności, ale na szczęście teraz jest ok.
Jeszcze trzy lata temu było tragicznie, brał maksymalne dawki leków i nawet one mu nie pomagały.
Od czasu przeprowadzki do Grudzic jest naprawdę bardzo dobrze. Leki bierze sporadycznie.
Kiedyś po zjedzeniu kiwi wylądował w szpitalu na 10 dni z niewydolnością oddechową...
bardzo Ci tego i Jedrkowi wspolczuje.Wiem co to znaczy napad ataku dusznosci.mnie na szczescie pierwszy raz zdazylo sie to w szpitalu ,ale nigdy wiecej nie chcailabym tego przezyc .Pozniej juz tez mialam ,ale lzejsze ataki .Tez mam poczatki astmy.ale ostanio odpukac ....
Jedrkowi najwidoczniej pomogla zmiana srodowiska.No ibrak kontaktu z tym co go uczula
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 283 gości