Wczoraj w TOZ-ie jak byłam, to się nagrała kobieta na sekretarkę, która cos mówiła o 17 kotkach !!!
Nie wiem nic dokładnie, bo juz nie miałam czasu, ale w piątek jak Anihili przyjdziesz, to z iwoną może przesłuchacie tą wiadomość i się skontaktujecie z tą kobietą.
Potrzebna jest mała koteczka, w miarę szybko...(domek może być, byłam wczoraj, mam nadzieję ze poczekają...)
Zaraz mam pociąg więc będzie szybko
Wczoraj przezyłam najdłuższe 20 min w życiu.
Z USG i wyników krwi Sonika w sumie niewiele wyszło- ma leukocyty dwa razy ponad normę reszta OK
Wczoraj Pan doktor poradził zrobic testy na białaczkę i FIPa- te 20 min oczekiwania na wynik były najdłuższe...
Oba testy negatywne- co znaczy, że białaczki nie ma na pewno, a co do FIP-a nie wiadomo, bo test średnio miarodajny.
NO i w sumie nadal nie wiem co mu jest. Dostal kroplówę i antybiotyki.
Wieczorem czuł się lepiej, dziś też. Dałam mu następny zastrzyk.
Strasznie się martwię...
Kicia ze stadniny nie kwalifikuje się narazie na sterylizację.
cycuchy ma za duże, pani doktor powiedziała, że najwcześnej za tydzień.
NO nic, poczekamy.
Poza tym jest duże prawdopodobieństwo, że jest w ciąży ...
a do toz- u ja tez sie wybiorę jednak chyba jutro - Aniu moze razem sie zabierzemy? .. polowanie mi dziś zdezorganizowało dzień .... przyznaję bez bicia zmeczyłam dziś swoje kolanko ...........
isabella7272 pisze:za obrone trzymam kciuki - ale uwierz.. to tylko formalność..
Największym stresem będzie fakt, że muszę sie raz w życiu ubrać jak człowiek Nie no, po prostu nie lubię czekać
A poważnie - to jest kota, która od paru dni gnieździ sie przy sklepie na osiedlu, gdzie mieszka dziewczyna mego brata. Ponoć biedny zwierzak jest w ciązy
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.