Tinka07 pisze:Hi Irenko,
jak będziesz chciała wrzucić swoje pomary w postaci dzienniczka do netu i sama sobie z tym byś nie poradziła (Nie wiem, pytam na wszelki wypadek), to albo Hebe, albo ja chętnie Ci w tym pomożemy.
Hebe pisze: .... a insuline szybko działającą SOLUTIO NEUTRALIS Ch0-S 800 j.m. w razie potrzeby mamy po prostu mieć.
Tinka07 pisze: Mój Bin Laden posiadł sobie nie tylko ogólnie mieszkanie, ale też nasze łóżko.
Mam już sińce pod oczami, bo nie mogę spać. Młoda wchodzi w nocy pod kołdrę i podgryza nasze nogi.
Tinka07 pisze:
Hebe, mam nadzieję, że wet powiedział Ci, że jest to insulina 80, tj. dwa razy mocniejsza (2 x wyższe stężenie) niż caninsulina. Można by to porównać z 40-proc. i 80-proc. alkoholem. Dlatego musiałabyś w razie czego bardzo uważać na dawkowanie tej insuliny.
Pozdrowienia
"Kociara" pisze:A jak się za długo śpi to głowa boli. Moje szczęście jak przychodzi weekend, nie może zrozumieć dlaczego śpię o godzinę dłużej, więc kilka razy przebiega po mnie, tupie jak stado słoni, urządza zawody biegackie z Maćkiem po mieszkaniu i daje wyraźnie znak, że pora podnieść 4-litery z łóżka.
Tinka ja bym utrzymywała nadal dawkę 2U. Dziwią mnie tylko te wyniki przy pre rano ponad 300 mg/dl - pojawiają się co kilka dni.
Tinka, chyba nie jestem w stanie utrzymać dawki 2,0U. Sad
Wczoraj wieczorem Matylda miała wyraźne oznaki hipoglikemii:
Dziewczyny. co sądzicie o ugotowanych ozorkach wołowych i sercach kurzych - może jeść cukrzyk. Matylda bardzo je lubi, natomiast nie lubi ugotowanych żołądków kurzych
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag i 49 gości