BANDA KULAWEGO V-W KRAKVECIE GŁOSUJEMY NA KOCI ŚWIAT PLIIIS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2007 20:46

Suselek pisze:Chandra bo Luśka już nie będzie się wdrapywać po spodniach/rajstopach? ;)

Femko zrób sobie gorącej czekolady ;) Pomaga na każdą chandrę ;)

Susełku, codziennie chciałabym odnosić takie "straty". Jeszcze jedna kocia, mała istotka, jest bezpieczna.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto paź 23, 2007 20:58

Dla femki na chandre od plaskatych i Mosia Obrazek
Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 23, 2007 21:11

Witaj Femeczko
Możmy sobie łapki podać :roll:
Mnie chandra meczy juz dwa dni,upierdliwa menda :evil:
Gdzies tam wypatruje promyków słońca na niebie ,ale doopa bo niebo płacze i tak smutno sie robi i wszystko wydaje sie trudniejsze w te dni.
Femko trzymaj się ,moze kiedyś ten przesycony krzywdą i nieszcześciem świat sie zmieni

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto paź 23, 2007 21:14

Mosiu, Kociamko, bardzo wielkie dzięki. Chyba muszę ten nastrój po prostu przespać.
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 21:25

z tego wszystkiego spaliłam udka gotowane na jutro dla Guzika. Po prostu zapomniałam, że wstawiłam mięsko i cała woda się wygotowała. :oops: Musiałam wrzucić do gara drugą porcję :oops:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 21:30

Auuu musiało boleć...

Tylko nie utucz Guzika Femko ;)

W ogóle to dziwne... Pętelka sobie ładnie normuje jedzenie choć stoi cały czas miska z karmą... a Luśka to żarłok straszny w porównaniu z Pętelką i pewnie dlatego tak wygląda ;)

BTW... Luśka jest też masywniejsza od Pętelki ;)

I głowa do góry ;)
ObrazekObrazek
Obrazek

Suselek

Od: Sob paź 13, 2007 19:09

Post » Wto paź 23, 2007 21:40

Femka pisze:z tego wszystkiego spaliłam udka gotowane na jutro dla Guzika. Po prostu zapomniałam, że wstawiłam mięsko i cała woda się wygotowała. :oops: Musiałam wrzucić do gara drugą porcję :oops:

O, to miałaś taki zagęszczony mini-rosołek.
Marcelibu

Post » Wto paź 23, 2007 21:44

Suselek pisze:Auuu musiało boleć...

W ogóle to dziwne... Pętelka sobie ładnie normuje jedzenie choć stoi cały czas miska z karmą... a Luśka to żarłok straszny w porównaniu z Pętelką i pewnie dlatego tak wygląda ;)

I głowa do góry ;)

ooo, może nie podoba się jej okrąglutki brzusio????? proszę bardzo, może być zwrot :twisted: :twisted: :twisted:

Mam wrażenie, że Susuełek powtarza paskudne i nieprawdziwe pogłoski szerzone w niektórych lecznicach weterynaryjnych :twisted: , że ja tuczę swoje koty, które szybko stają się smokami :mrgreen:
Susełku, nie daj sobie robić wody z mózgu :D wszystko to, co się mówi o moich kotach i ich brzuszkach to wierutne kłamstwa wynikające z faktu, że w tamtych kręgach weterynaryjnych (i rodzinnych przyległościach) :D :D :D sekuje się mnie permanentnie :twisted: Najpierw jestem oskarżana, że karmię swoje koty niewystarczająco dobrze, a potem że moje koty są utuczone. Kręgi weterynaryjne (z rodzinnymi przyległościami) jeszcze nie uzgodniły zeznań i linii ataku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obiecuję, że Guziczek będzie miał linię jak koci model nawet wtedy, jak będzie mieszkał ze mną i ze Szczypiorami :D
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 21:46

I głowa do góry ;)

bo jest starsza o cały tydzień, to chyba musi być masywniejsza :evil:

:mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 21:49

Femka pisze:

I głowa do góry ;)

ooo, może nie podoba się jej okrąglutki brzusio????? proszę bardzo, może być zwrot :twisted: :twisted: :twisted:

Mam wrażenie, że Susuełek powtarza paskudne i nieprawdziwe pogłoski szerzone w niektórych lecznicach weterynaryjnych :twisted: , że ja tuczę swoje koty, które szybko stają się smokami :mrgreen:
Susełku, nie daj sobie robić wody z mózgu :D wszystko to, co się mówi o moich kotach i ich brzuszkach to wierutne kłamstwa wynikające z faktu, że w tamtych kręgach weterynaryjnych (i rodzinnych przyległościach) :D :D :D sekuje się mnie permanentnie :twisted: Najpierw jestem oskarżana, że karmię swoje koty niewystarczająco dobrze, a potem że moje koty są utuczone. Kręgi weterynaryjne (z rodzinnymi przyległościami) jeszcze nie uzgodniły zeznań i linii ataku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obiecuję, że Guziczek będzie miał linię jak koci model nawet wtedy, jak będzie mieszkał ze mną i ze Szczypiorami :D

:ryk: :ryk: :ryk:
tłusty kotek lepszy na zimę, pieczyste nie jest takie suche :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto paź 23, 2007 22:05

Chyba się rypnęła poczta na Onet - nie przychodzą powiadomienia. Juz myślałam, że mnie lubicie :placz: :(
Marcelibu

Post » Wto paź 23, 2007 22:11

A gdzie tam... Podoba się! I nie zamierzamy zwracać... choć pewnie bardzo na to liczysz Femko :twisted:

Zostaje tutaj i kropka ;)

A co do masywności... wystarczy tydzień, żeby była aż taka różnica? Nie wierzę :P

Przypominam że Pętelka w ogóle była drobna :P
ObrazekObrazek
Obrazek

Suselek

Od: Sob paź 13, 2007 19:09

Post » Wto paź 23, 2007 22:16

Przynajmniej się pożegnam-
DOBREJ BK!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 23, 2007 22:20

Femka pisze:Mam wrażenie, że Susuełek powtarza paskudne i nieprawdziwe pogłoski szerzone w niektórych lecznicach weterynaryjnych :twisted: , że ja tuczę swoje koty, które szybko stają się smokami :mrgreen:
Rozumiem,że do mnie to alibi ? :lol: :lol: :lol: Obrazek

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto paź 23, 2007 22:39

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

[poprzednia][następna]