ŁÓDZKIE ZARAZKI- Guzik we własnym domku:)))))))))))))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto paź 23, 2007 14:42

Luśka już w domku...

Chodziła po pokoju... wąchała... bawiła się ciutkę latającą zabawką... a teraz siedzi w klatce i patrzy na Pętelkę jakby ta jakaś nienormalna była... bo non stop zaczepia ;)

Pętelka przyjęła Luśkę zupełnie bezstresowo i się wkurza że Luśka się bawić nie chce ;) Lata po całym pokoju i zaczepia siedzącą w klatce Luśkę.

Luśka w porównaniu z Pętelką... trochę większa... i z przeżartym brzuszkiem :P

Pozdrawiamy ;)
ObrazekObrazek
Obrazek

Suselek

Od: Sob paź 13, 2007 19:09

Post » Wto paź 23, 2007 14:44

Suselek pisze:Luśka już w domku...
:dance: :dance2: :dance: :dance2:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto paź 23, 2007 14:54

Suselek pisze: Luśka w porównaniu z Pętelką... trochę większa... i z przeżartym brzuszkiem :P
Femciu - a weterynarz to Ci nie mówił, że kotków tak bardzo nie można tuczyć? :P
:ryk:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto paź 23, 2007 19:26

ziemowit pisze:
Suselek pisze: Luśka w porównaniu z Pętelką... trochę większa... i z przeżartym brzuszkiem :P
Femciu - a weterynarz to Ci nie mówił, że kotków tak bardzo nie można tuczyć? :P

mówił, mówił
ale zobaczyłam kotki tego weterynarza... :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto paź 23, 2007 19:31

Luśka jeszcze czuje się nieswojo... Boi się nas choć z Pętelką już pierwsze zabawy ma za sobą. Zjadła, do kuwetki też już swoje zrobiła ;)

Czas pokaże co będzie dalej ;)
ObrazekObrazek
Obrazek

Suselek

Od: Sob paź 13, 2007 19:09

Post » Wto paź 23, 2007 19:32

Femka pisze:
ziemowit pisze:

mówił, mówił
ale zobaczyłam kotki tego weterynarza... :D
Fungisia i tak nie dorównuje Hipci, jeszcze :lol: :lol: :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Wto paź 23, 2007 19:42

Guzik został bez Lusi, ale nie znaczy, że sam. W ciągu dnia nastąpiła duża komplikacja i Pietrynka straciła swój wielki apartament. Musiała się przeprowadzić do pokoju Zarazków. I tu już zostanie.
Niestety, Pietrynka musi chwilowo zostać w klatce. Ze względu na różne diety malucha i dziewczynki. Poza tym Pietrynka znów nasiusiała poza kuwetką i chyba lepiej będzie, jeśli spróbujemy ją zmusić do korzystania ze żwirku.

Ale w ciągu dnia otworzyłam drzwiczki klatki. Pietrynka nie wyszła, ale Guzik bardzo był ciekaw nowej koleżanki. Fuczały na siebie, ale nie było po żadnej ze stron agresji. Raczej nieufność :D Ot, siedziały obok siebie i posykiwały. Jakoś wydawało mi się, że Pietrynka była smutna. Może dlatego, że przeprowadzka, że klatka.

W piątek po pracy zabieram Guzika do domu. Będę miała dwa dni na przyzwyczajenie Szczypiorków do Guziczka i odwrotnie. Żebym w następny poniedziałek mogła spokojnie pójść do pracy.

Chyba nie mam przez to wszystko najlepszego nastroju.
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 19:45

Femciu, to przez pogodę :roll:
Przecież fajnie jest - Zarazków ubywa, Pietrynka zdrowa, Z Milusią też będzie dobrze. Po wyborach jesteśmy, a od jutra u was ma być słońce.
Nos do góry :D

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto paź 23, 2007 19:52

Bungo pisze:Femciu, to przez pogodę :roll:
Przecież fajnie jest - Zarazków ubywa, Pietrynka zdrowa, Z Milusią też będzie dobrze. Po wyborach jesteśmy, a od jutra u was ma być słońce.
Nos do góry :D

bardziej chodzi o Guzika i Pietrynkę. Przykro mi, że czarnuszek został sam (chociaż bardzo dziękuję Susełkom za adopcję Lusi :D ), a Pietrynka wylądowała w klatce. I jeszcze o kilka rzeczy, ale to nie miejsce.
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 19:56

Femka pisze: bardziej chodzi o Guzika i Pietrynkę. Przykro mi, że czarnuszek został sam (...), a Pietrynka wylądowała w klatce.
a weźrze przestań - mają ciepło, pełne michy itp... nie jest źle :D

Femka pisze: I jeszcze o kilka rzeczy, ale to nie miejsce.
a Ciebie to tak ogólnie cóś przygnietło, hę?

ziemowit

Post » Wto paź 23, 2007 20:12

[/quote] a Ciebie to tak ogólnie cóś przygnietło, hę?[/quote]

chyba tak
nawet dokładnie nie wiem, co
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 23, 2007 21:35

To może grupę wsparcia zorganizujemy... przy winku np.?

Ikotipies

Od: Wto maja 30, 2006 20:22

Post » Wto paź 23, 2007 21:53

my możemy udzielić się wspierająco po czwartku, bo do czwartku się stresujemy z powodów wyznaczonych odgórnie :lol:

znaczy - chodzi mi o wspieranie butelek oraz innych naczyń, bo tak to się możemy udzielać wcześniej też :lol:

ziemowit

Post » Wto paź 23, 2007 22:32

A póki co odstresowywacz dla Femci :
http://www.sugarqube.com/Ecards/CardVie ... L3=0&Page=

zosia&ziemowit

Post » Wto paź 23, 2007 22:33

zosia&ziemowit

[poprzednia][następna]