::GORZKO-CZEKOLADOWE...maluchy str 19 - FOTKIIIIIII

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 18, 2007 18:34

iwonac pisze:Jakaś paczuszka do nas jedzie :spin2: odbiore dopiero jutro ale już się cieszę(może jedzonko na weekend) :catmilk: :catmilk:

Iwonko,bardzo proszę....czekam na twój wątek na kotach
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt paź 19, 2007 8:19

mam nadzieję , że paczuszka sprawi trochę radości kociastym :)

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt paź 19, 2007 8:25

puss pisze:mam nadzieję , że paczuszka sprawi trochę radości kociastym :)

puss, przepraszam, ale przez przypadek,wyżej zacytowałam Iwonki post o paczuszce, patrze teraz i widzę tak,jak bym to ja coś wysłała.

Nie wiem czemu tak się stało...
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pt paź 19, 2007 8:32

nie szkodzi - ja tego tak nie odebrałam ;)

puss

Post » Pt paź 19, 2007 8:53

Myślę,że wątek już będzie w przyszłym tygodniu muszę skorzystać z tradycyjnych metod przekazu informacji to zajmie kilka dni. Chcialam podziekować w imieniu kociaków za pomoc to cudowny miesiąc wczoraj odwiedziłam bank spojrzalam na wyciąg i ....może pierwszy raz od roku zdołam zrobić opłaty w terminie bo kotki mają co jeść i w co sikać dzięki Waszej pomocy i nie będę musiała powiększać swoich długów- :oops: bo do tej pory musialam wybierać czynsz czy jedzenie dla kotków i wizyta u weta a nawet obiad,bielizna czy żwirek i zawsze wybór padał na kotki- nie umiem inaczej :( Kilka wspaniałych osób wspierało mnie co jakiś czas ale i kotków przybywało i ciągle nowe a więc zawsze największe wydatki-sterylki robaki grzybice,katary,chore brzuszki jak to przy kotkach z odzysku.
Wielkim szczęściem jest to ,że Agatkę i Jagódkę wypatrzyła na stronie schroniska Madzik i jej TŻ i wzięli je w wirtualną adopcję ale ich pomoc jest wszechstronna Madzik to muszę mówić głośno jest tak wspaniałą dziewczyną, że poprostu nie znajduje słow, żeby jej dziękować. Co miesiąc pomoc Madzika i Marcina wielokrotnie przewyższa kwotę ustaloną jako wirtualna adopcja.
Dziękuję też Puss,która pomaga chyba połowie kotków w Polsce i o mnie nie zapomina. i Iwonce co szuka domku dla Teofilka pasibrzuszka-Iwonka bardzo mi pomaga.
Przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłam bo kilka osób mi też pomogło w ciągu tego półtora roku i bardzo jestem wdzięczna.
A teraz dołączyła Terenia(Filipku ja wiem ,że to dzięki Tobie) i Iwonka i Liwia. Może moje marzenie się spełni i moje koty znajdą wirtualnych opiekunów a nawet niektóre bezdomne prawdziwe domy.
Chcę pomagać i opiekować się kotkami ofiarowuję im mój czas siły miłość u mnie kotki mają dobrze jestem tolerancyjna( dla zwierzaków) nic mi nie przeszkadza mogą robic co chcą kocham je takimi jakie są i rozpieszczam je bez umiaru a ,że jestem sama to nikt się nie czepia ,nie krytykuje i nikomu nie przeszkadzamy.( Ale musimy jeść i mieć gdzie mieszkać sama nie mogę zrozumieć, że doszłam do takiej biedy w życiu)
Jeszcze raz dziękujemy ja i koty i każdą złotówkę wydałam na kotki i tylko jedno wciąż mnie smuci- bezdomniaczki ratujmy Sonię i jej dzieci.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto paź 23, 2007 15:04

Ale pyszności w tej paczuszce takie rarytasy to my rzadko jemy :roll: dziękujemy bardzo bardzo ,bardzo..... :love: Pojedliśmy sobie,że hej :catmilk:

iwonac

Post » Wto paź 23, 2007 15:05

no to się bardzo cieszę :D

puss

Post » Wto paź 23, 2007 15:06

Proszę ratujcie Sonię i jej dzieci

iwonac

Post » Wto paź 23, 2007 15:17

A my tak tutaj sobie piszemy i ciągle czekamy,że ktos zechce Sonię-zwaną również Łatką przygarnąć choćby na prawdziwy tymczas bo ona już musi być sterylizowana bo maluchy od siebie goni więc może coś się ponownie pojawić...Sonia jest całkowicie oswojona cały czas przy ludziach chce być i przegania inne kotki między innymi naszego Czarnego co tam już mieszka 3 lata i on głodny jest. I Wojtusia też przegania i jest tam jeszcze Ada którą trzeba leczyć ale ona nie podchodzi blisko a ma takie oczka jak miala Sonia i Sonię wyleczyłam teraz już ma zdrowe oczka. I maluchy dziczeją bo Sonia je goni- ona uważa,że toaleta co tam stoi to jej dom no można ja miziać i wziąść na ręce i jest łaciata i ma łatkę na nosku i łepek okrągły z takim zadartym noskiem jak porcelanowa laleczka naprawdę bardzo ładny. I duża jest ludzie myślą,że to kocur.
Sonia i jej dzieci bardzo proszą o domy lub prawdziwe tymczasy idzie zima....mieszkamy na ziemi pod podłogą rozlatujących się baraków a i one mogą wkrótce zniknąć

iwonac

Post » Śro paź 24, 2007 14:17

Sonia i jej dzieci bardzo proszą o domy lub prawdziwe tymczasy idzie zima....mieszkamy na ziemi pod podłogą rozlatujących się baraków a i one mogą wkrótce zniknąć

iwonac

Post » Śro paź 24, 2007 14:31

iwonac pisze:Sonia i jej dzieci bardzo proszą o domy lub prawdziwe tymczasy idzie zima....mieszkamy na ziemi pod podłogą rozlatujących się baraków a i one mogą wkrótce zniknąć

podnosze
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pt paź 26, 2007 8:07

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2576989#2576989

pieniążki z bazarku pójdą na twoje kotki :)fakt że nie duża kwota ale zawsze cos:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt paź 26, 2007 9:03

Super pomysł :)

LICYTUJMY !!!

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Pt paź 26, 2007 14:43

Dziękujemy-kolejna porcja jedzonka dla bezdomniaczków. :spin2: :spin2: :love:
Ale cudny ten październik :balony:

Zeby tak się udalo uratować Sońkę z rodziną

iwonac

Post » Pt paź 26, 2007 16:03

Zrób Iwonko fotki maluchom zrobię im ogloszenia :)
Bez fotek nie znajdziesz domków dla kociaków

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]