Bungo pisze:Skrótów ci u nas do woli - może też być ABW, CBA, CBŚ....
A pamięta ktoś co znaczył skrot PPPPPPP ?

Chyba zaczełam 101 stronę, czyli teoretycznie nową część?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Skrótów ci u nas do woli - może też być ABW, CBA, CBŚ....
Femka pisze:gdzie jest Bungo
Marcelibu pisze:Femka pisze:gdzie jest Bungo
Ja też się zaniepokoiłam, ale na wysłany SMS odpisała, że wszystko jest OK i wieczorem sie odezwie.
Bungo pisze:Jestem! Ale fotek moich kotów w postach od Marcelibu nie widzę![]()
Monika, dzięki za pamięćFemce zresztą też dziękuję, że się zaniepokoiła
![]()
Więc jest tak:
Nie wiem, co mam robić ze (szkiele) Tunią - podobno jest pod domem codziennie i czeka na mnie. Wczoraj się doczekała - dzięki awanturze z wredotą z dolnego balkonu zeszłam na dół i dopilnowałam, żeby się najadła. Dziś jakiś sąsiad zadzwonił do dzrwi i zwiał - a jak otworzyłąm, na wycieraczce czekała Tunia. Wparowała prosto do kuchni, zjadła dwie saszetki, opieprzyła moje koty (bardzo zdziwione, lecz nastwione przyjaźnie) i zapragnęła odpocząć na klatce schodowej. Tu jej zostawić nie mogę, bo jakby nabrudziła, to sąsiedzi się wściekną, więc zaproponowałam powrót do mnie bądź opuszczenie budynku. Po wahaniu wybrała drugą opcję i poszłą, bidusia, na to zimno i deszcz.
Malutka ewidentnie karmi, ale ma także solidnie wydęty - przy jej chudości - brzuszek. Nie wiem, co z nią robić, a na dodatek wyjeżdżam na 4 dni - służbowo, do Włoch - i na razie nic zrobić nie mogę. Nawet z karmieniem będzie problem, bo jej trzeba pilnować - strasznie boi się innych kotów.
No, mam nadzieję, że przeżyła tyle czasu beze mnie, to przeżyje jakoś i te 4 dni. A moje zapasione potfory - tym bardziej.
I tym optymistycznym akcentem żegnam się do niedzieli, kiedy to - być może - rozpocznę drugą część, bo teraz już nie mam czasu. Jestem w proszku, a z domu muszę wyjść o 5 rano!!!!
Mam nadzieję, że mi współczujecie
Czy ktoś jeszcze widzi fotki Bungo i Lusi oprócz mnieBungo pisze:(...) Ale fotek moich kotów w postach od Marcelibu nie widzę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia i 138 gości