Moderator: Estraven
ajmk pisze:Femka pisze:Trinity36 pisze:No to pierwsza propozycja padła.
Femko, czy pisząc o całej kwocie myślisz o kwocie składek za październik czy o funduszu specjalnym czy o jednym i drugim?
tak, myślę o całej kwocie. Ona i tak na długo nie wystarczy
Siostrzyczki! Nie umiem wyrazić swojej wdzięczności za tę pomoc. Chcę jadnak coś uczciwie powiedzieć. Jutro idę z Blanką do lekarza. Pieniądze są niezbędne. Jednak nie chcę całkiem ogołocić PAKTU z pieniędzy. Moja prośba jest taka:
Na razie proszę o pieniądze z Funduszu Specjalnego. Dzikuski uciekły, więc została tylko Blanka. Na początek mi wsytarczy. (Mam nadzieję).
Składki za to niech zasilą Fundusz Specjalny. Jeśli Blanka będzie wymagała dłuższego leczenia (czego nie wykluczam) wówczas na pewno poproszę o pomoc (bo i tak nie mam wyjścia). Wiem, że są inni, którzy dla kotów robią o wiele więcej. Mam wielkie poczucie wstydu. Ale nie mam wyjścia
Lemoniada pisze:Czy sąsiadka nie mogłaby też jakoś pomóc? Wesprzeć finansowo, przetrzymać jakiś czas kociaków u siebie, przynajmniej dopóki się nie oswoją? Napisz trochę, ajmk, jak wygląda sprawa sąsiadki, może można się spodziewać pomocy i od niej?
Dobrym rozwiązaniem byłaby tu klatka wystawowa tylko skąd ją wziąć...
Sostrzyczki, jak to będzie z pomocą dla Siostry Prezes? Jestem za tym żeby przekazać jej pieniązki składkowe, bez pracy ciężko wyżyć samemu, a co dopiero gdy ma sie takie zmartwienie na głowieNie zostawimy naszej Czarownicy w porzebie!
Femka pisze:Lemoniada pisze:Czy sąsiadka nie mogłaby też jakoś pomóc? Wesprzeć finansowo, przetrzymać jakiś czas kociaków u siebie, przynajmniej dopóki się nie oswoją? Napisz trochę, ajmk, jak wygląda sprawa sąsiadki, może można się spodziewać pomocy i od niej?
Sostrzyczki, jak to będzie z pomocą dla Siostry Prezes? Jestem za tym żeby przekazać jej pieniązki składkowe, bez pracy ciężko wyżyć samemu, a co dopiero gdy ma sie takie zmartwienie na głowieNie zostawimy naszej Czarownicy w porzebie!
jestem za i to jak najszybciej. kto szybko daje, dwa razy daje, że sie tak wymądrzę
Lemoniada pisze:Czy sąsiadka nie mogłaby też jakoś pomóc? Wesprzeć finansowo, przetrzymać jakiś czas kociaków u siebie, przynajmniej dopóki się nie oswoją? Napisz trochę, ajmk, jak wygląda sprawa sąsiadki, może można się spodziewać pomocy i od niej?
Trinity36 pisze:SKŁADKI ZA PAŹDZIERNIK
20,00 PLN Ayane
15,00 PLN Ajmk
10,00 PLN Ewung
10,00 PLN Kociama
10,00 PLN Trawa11
10,00 PLN Kristinbb
10,00 PLN Lemoniada
10,00 PLN Femka
10,00 PLN Adrianapl
10,00 PLN barbann
10,00 PLN Trinity
20,00 PLN Dorta
10,00 PLN AniHili
20,00 PLN Rennatta (za 2 m-ce, ale napisz mi za jakie)
5,00 PLN MataHari
5,00 PLN Tiris
10,00 PLN Ewa74
195,00 RAZEM
FUNDUSZ SPECJALNY
141,00 RAZEM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Doris2, Szymkowa i 310 gości