Kropek z Korabiewic ma DOM i miłość...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2007 19:43

NIkt nie chce pieknego Kropka. Kropek tak bardzo chce do swojego domku
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt paź 19, 2007 20:41 nowy dom

Prosimy o mocne kciuki.Jutro Kropek jedzie do swojego potencjalnego nowego domu.Odwioze go jutro do p.Hani,wirtualnej opiekunki Kropka
P.Hania ma już jednego kota,pięknego rudego Elviska.O to najbardziej martwimy się, czy koty dogadają się

olga nik

Od: Czw wrz 06, 2007 22:27

Post » Pt paź 19, 2007 21:15

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob paź 20, 2007 12:00

to ja też mocno mocno ściskam kciukacze! i czekamy na wieści z nowego potencjalnego domku!!!
:ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Sob paź 20, 2007 12:13

Trzymam mocno kciuczki za Kropka...taki śliczny Kotek musi mieć dobry domek ;)

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Sob paź 20, 2007 19:13

Na forum Korabiewic jest już pierwsza wiadomość z nowego domku :D
Wydaje się, że Kropeczek trafił w dobre i odpowiedzialne ręce :D

:dance2: :dance: :dance2:

generalnie mamy już nie szukać mu domku 8) tylko przytulić mocno Olgę!!!

żeby nie być gołosłowną... http://www.forum.dajmudom.pl/viewtopic. ... c&start=15 :wink:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Sob paź 20, 2007 22:38 Kropuś

Rano odwiozłam Kropusia do nowego domku.Kotek ciężko zniósł podróż samochodem i metrem ,był przerażony.W domu u p.Hani osiedlił się w pokoju syna.Przed wyjsciem dużo go przytulałam i glaskalam.
Zupelnie nie przejmowałam się,ponieważ trafil do wspaniałej osoby i będzie mu tam na prawde dobrze,będę mogła go odwiedzać
Kropek jest pierwszym uratowanym kotem z Korabiewic.Jak go przywiozłam ze schroniska na kastracje, nie zwróciłam na niego większej uwagi,bo on był strasznym dzikusem. Dopiero w lecznicy wetka mi powiedziała,że to jest bardzo fajny kot i szkoda żeby wrócił do schroniska
Wtedy poradziłam się z Bajką i wystawiliśmy go do adopcji.Szybko znalazł się jakiś facet z Warszawy,poprosił żeby potrzymać Kropka pare dni u mnie,bo on ma do załatwienia jakieś sprawy,ale w środe go napewno weźmie.We wtorek zadzwonił,że rezygnuje bo ma w domu remont, niewiadomo ile potrwa.Ale jak się z nami umawiał ,to chyba nie zauważył że w domu ma remont :roll:
Więc Kropek zamieszkał u mnie do czasu znalezienia mu domu
Tak zaczęła się nasza miłość :1luvu:
Mimo to że Kropek jest taki piękny, domek nie znajdował się.Kropek z prawdziwego dzikusa zrobił się strasznym przymilachem. Miziasty,slodki kot,którego tylko glaskać i całować.Co i robiłam w każdej wolnej chwili
Pojawienie nowych kotów w garażu zachwiało naszą miłością,Kropek zrobił się bardzo zazdrosny i zaczął walczyć o mnie.Bił każdego kota,którego przygłaskałam. Sytuacja była coraz gorsza ,musiałam go nawet wsadzić do klatki,żeby ochłonął
I wtedy z nieba mi spadła p.Hania, która zaproponowala,żeby sprobować poznać jej kota z Kropkiem
Ja się bardzo cieszę że Kropek zamieszkał wlasnie u p.Hani.Dla niej szczególne podziękowania i oczywiście dla jej syna Pawła,który udostępnił Kropkowi swój pokój
Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków
Chyba zaraz zwariuje ze szczęścia :!: :!: :!:

olga nik

Post » Nie paź 21, 2007 9:07

Super :) :balony: :dance: :dance2: :birthday:
Gratuluję wytrwałości :)
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Nie paź 21, 2007 9:23

:D
no... i to jest fantastyczny dzień :D

ściskam mocno!!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Nie paź 21, 2007 21:03 odwiedziny

oczywiście odwiedziłam dziś kochanego Kropusia
Wszystko jest nawet lepiej niż oczekiwałam.Kropek bardzo szybko oswaja się w nowym domku.Je,pije,przychodzi przytulać się, a nawet wychodzi powoli z pokoju,zaczyna już zwiedzanie.
Jestem bardzo spokojna i pewna że Kropusiowi będzie tu super

olga nik

Post » Nie paź 21, 2007 21:11

Bardzo się cieszę . To wspaniala wiadomość. Trzymaj sie Kropeczku. Masz wreszczie swój dom.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon paź 22, 2007 11:42

Super wieści :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Wszystkiego najlepszego w nowym domku :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon paź 22, 2007 23:28

:dance: :dance2:
Kropusiu, wszystkiego najlepszego w nowym domku :D
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Wto paź 23, 2007 7:58 Kropek

dostałam wiadomość od p.Hani ,że z Kropkiem wszystko super
Śpi w łóżku syna, bawi się,przytula się,zaczyna wychodzić z pokoju,ale ucieka przed Elvisem
Super wieści :!: :!: :!:
Tak się cieszę ,że mój ukochany Kropuś trafił wlaśnie do p.Hani :dance:
Dla niej serdeczne podziękowania :1luvu: :1luvu:

olga nik

Post » Pt paź 26, 2007 7:06

Mija już tydzień odkąd Kropek zamieszkał u nas. Pierwsze dwa dni siedział w szafie, zakopany w wielkiej stercie różnych klamotów. Jedyna rzecz, która była w stanie wyciągnąć go z tej szfy - to miska!
Teraz nabrał śmiałości, biega po całym mieszkaniu, wskakuje gdzie tylko się da - nie wspina się tylko po firankach. Ostatnio bardzo interesują go wiszące szafki kuchenne i usiłuje opracować strategię dostania się tak wysoko.
Na brak apetytu kocio też ie narzeka. Jest klasycznym typem wszystkożercy. Jego ukochane sprzęty domowe - to lodówka, miski Elvisa i oczywiście wszelkiego rodzaju talerze, na których znajduje się coś do jedzenia.
Stosunki Elvis - Kropek są napęte, ale nie dochodzi do zębo- i łapoczynów. Nie syczą i nie warczą na siebie, Kropek usiłje zaczepiać Elvisa, ale ten wyniośle odwaraca się tyłem i odchodzi. Chowa się w swoich miejscach i obserwuje szalejącego Kropka. Elvisek jest obrażony na cały świat ...
Kropek już się do nas trochę przyzwyczaił, chce się bawić, przychodzi na głaskanki, włazi na kolana ... i cały czas gada. Cały dzień i całą noc - odnoszę wrażenie, że gada także przez sen.

Hanna Z.

Od: Pon paź 22, 2007 15:44

[poprzednia][następna]