weatherwax pisze:Biedna Soraya, tak mi jej żal...![]()
![]()
![]()
A może tam szybciej znajdzie swojego człowieka?
Adria, chciałam juz dawno zapytać, czy Assamek nie tęskni za siostrą?
India z Mają coraz lepiej. Chociaż India Majkę trochę goni w ramach zapraszania do zabawy. Ale dzis razem chodziły do łazienki, razem odpoczywały (wysłałam Ci MMS-a - nie umiem tu zamieścić). A poza tym India też lubi wchodzić pod kran, Anita jej czasem zostawia kapiący i India bawi się wodą.(jak Miruś
)

Bardzo proszę w imieniu Sorai i moich biednych futer, pomóżcie szukać dla niej domku
Assamek vel BinLaden

Miruś dalej czeka i kradnie korek z wanny, maszynki do golenia i wszytko inne co zmieści w mordce...i biegnie z tym do legowiska od Nikity

Tak jak Ryśka napisała wyżej...pilnie domu szuka też Ninka. W jej przypadku nawet domek wychodzący byłby dobrym rozwiązaniem...mądry domek wychodzący. Ona cały czas na kociarni (jeśli nie siedzi w klatce) skacze, drapie i miauczy pod drzwiami. Ktoś kto zdecyduje sie ją zaadoptować musi mieć swiadomość tego, że nie jest ona typem kolankowca. Jest indywidualistką, która ma swoje zdanie a głaskać można ja tylko wtedy kiedy ona ma na to ochote. Dla mnie jest to taka typowa kocia panienka, która nie pozwoli sobie wchodzic na glowe