CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (37) Kremówka/Franek:(( , Frida :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 18, 2007 20:42

weatherwax pisze:Biedna Soraya, tak mi jej żal... :( :( :(
A może tam szybciej znajdzie swojego człowieka?

Adria, chciałam juz dawno zapytać, czy Assamek nie tęskni za siostrą?

India z Mają coraz lepiej. Chociaż India Majkę trochę goni w ramach zapraszania do zabawy. Ale dzis razem chodziły do łazienki, razem odpoczywały (wysłałam Ci MMS-a - nie umiem tu zamieścić). A poza tym India też lubi wchodzić pod kran, Anita jej czasem zostawia kapiący i India bawi się wodą. :lol: (jak Miruś :D )

:oops: wstyd się przyznać, ale pojechałam dzisiaj do azylu zabrać Soraye :oops: Nie potrafiłam jej tego zrobić. Skoro tyle miesięcy już u mnie jest, to wytrzymamy jeszcze troche.
Bardzo proszę w imieniu Sorai i moich biednych futer, pomóżcie szukać dla niej domku

Assamek vel BinLaden :wink: jakoś tak specjalnie nie przejął się nieobecnością siostry, ale coż się dziwić ma tyle kociaków do towarzystwa.

Miruś dalej czeka i kradnie korek z wanny, maszynki do golenia i wszytko inne co zmieści w mordce...i biegnie z tym do legowiska od Nikity :)

Tak jak Ryśka napisała wyżej...pilnie domu szuka też Ninka. W jej przypadku nawet domek wychodzący byłby dobrym rozwiązaniem...mądry domek wychodzący. Ona cały czas na kociarni (jeśli nie siedzi w klatce) skacze, drapie i miauczy pod drzwiami. Ktoś kto zdecyduje sie ją zaadoptować musi mieć swiadomość tego, że nie jest ona typem kolankowca. Jest indywidualistką, która ma swoje zdanie a głaskać można ja tylko wtedy kiedy ona ma na to ochote. Dla mnie jest to taka typowa kocia panienka, która nie pozwoli sobie wchodzic na glowe :wink: Też mam taką zołzowata kotke i niestety nie przeszło jej to z wiekiem 8)

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw paź 18, 2007 20:48

...i jeszcze chciałem powiedzieć, że Filemon mówi, że Ciocia Adria zwariowała i adoptowała taką małą - jak ja - czarną koteczkę z dziwnym okiem. Ta koteczka się nazywa Dolly. I Filemon mówi, że teraz Dolly ma Dom.
Ale faajniee! :dance: :dance:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw paź 18, 2007 20:53

Adria :aniolek: :aniolek: :aniolek: :balony: :dance2: :balony:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw paź 18, 2007 20:55

Jeeee :dance::dance: suuuuuper :) Adria- gratuluje dokocenia "na stale" :)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Czw paź 18, 2007 21:01

ryśka pisze:...i jeszcze chciałem powiedzieć, że Filemon mówi, że Ciocia Adria zwariowała i adoptowała taką małą - jak ja - czarną koteczkę z dziwnym okiem. Ta koteczka się nazywa Dolly. I Filemon mówi, że teraz Dolly ma Dom.

:dance: :dance:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw paź 18, 2007 21:08

Ada, ty :aniolek: Jesteś niesamowita!

Rysiu,zdjęcia są cudne :D

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Czw paź 18, 2007 21:10

ryśka pisze:...i jeszcze chciałem powiedzieć, że Filemon mówi, że Ciocia Adria zwariowała i adoptowała taką małą - jak ja - czarną koteczkę z dziwnym okiem. Ta koteczka się nazywa Dolly. I Filemon mówi, że teraz Dolly ma Dom.
Adria, brak mi słów :1luvu:

Cały czas rozklejam ogłoszenia Sorayi z nadzieją, że Ktoś Ją pokocha.....

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Czw paź 18, 2007 21:37

Dolinka zostaje z nami na zawsze. Nie potrafiłabym jej już oddać. Wiem jak wielkim stresem dla niej byłaby kolejna zmiana...dla mnie zresztą tez :oops: Zresztą dzisiejsza sytuacja przy sterylce tylko mnie w ym utwierdziła. Najpierw nie można jej było uśpić a potem pomimo końskiej dawki narkozy była tak spięta, że wet nie potrafił macicy wyciągnąć :(
Biedna z niej kocinka.

Adria

Post » Czw paź 18, 2007 21:40

Adria pisze:Dolinka zostaje z nami na zawsze. Nie potrafiłabym jej już oddać. Wiem jak wielkim stresem dla niej byłaby kolejna zmiana...dla mnie zresztą tez :oops: Zresztą dzisiejsza sytuacja przy sterylce tylko mnie w ym utwierdziła. Najpierw nie można jej było uśpić a potem pomimo końskiej dawki narkozy była tak spięta, że wet nie potrafił macicy wyciągnąć :(
Biedna z niej kocinka.

Już nie taka biedna, bo MA DOM!!! I to jaki!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw paź 18, 2007 21:43

najlepszy na jaki mogla trafic! toz to wszyscy wiemy ze Adria to nasz cenny skarb i z kim jak z kim, ale z kotami znajdzie wspolny jezor ;) :)

Macho

Post » Czw paź 18, 2007 23:11

Teraz pokaże Wam całą prawde w jakich warunkach przyszło mi mieszkać :wink: Na mojej kanapie jest miejsce tylko na mój tyłek a reszte miejsca zajmują koty w różnych konfiguracjach :lol:

Obrazek

tak wyglądają moje fotele na zdjęciu Dolli i Lord

Obrazek Obrazek

Soraya z kociakami: z Dolly, Assamem i Jazzem...oczywiście w łóżku
Obrazek Obrazek

Misza z Assamem i Jazzem :)

Obrazek

i na koniec kilka fotek nowych. Mają już imiona a jutro ich obfotografuje i opisze :) Dziewczynka nazywa się Regge a chłopcy Blues i Folk 8) W nowym domku jest już Kropeczka.

Obrazek Obrazek Obrazek

reszta jutro, bo starsznie wolno mi sie zdjęcia wgrywają.

Adria

Post » Pt paź 19, 2007 7:06

Och, Adria! :king: :aniolek: :dance: :dance2:
Kciuki za Soaryę. A Dolly naprawdę nie mogła lepiej trafić. :catmilk:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt paź 19, 2007 11:31

Zdjęć nie będzie, bo kociaki nie chcą współpracować. Folk tak mnie dziabnął, że cały palec mi spuchł :evil: Nie można go dotknąć nawet, bo drapie i gryzie bez skrupułów.

To jest Regge - dziewucha. Nieśmiała, ake przynajmniej nie agresywna :wink:

Obrazek

Blues dla przyjaciół Blusik :wink: Najodważniejszy i najprzymilniejszy. Ma biały pędzelek na końcówce ogonka, białą brudkę, skarpetki i wąsiki.

Obrazek

Folk wygląda tak samo jak Blues tylko na prawej(chyba :roll: ), przedniej łapce ma pończoszke :lol: Zdjęcia nie wiem kiedy będą :twisted:

No i jeszcze został najmniejszy Rock. Jest cały czarny i dziwnie się zachowuje. Nie boi się niczego i nikogo. Spi w łóżku i szuka kontaktu z człowiekiem, ale głaskany i dotykany być nie lubi. Nie mruczy. Ogólnie jest taki jakiś nieobecny. Podejrzewałam go już (niesłusznie) o głuchote i ślepote. Hmmm...sama nie wiem :?
[/list]

Adria

Post » Pt paź 19, 2007 16:10

ogladam fotki i zupelnie niewiedzac czemu, nie potrafie sie doczekac Folka ;) hehehe :)

Miranda lezy calymi dniami bez Scarlet...oprocz tego, ze czasem idzie sie zrelaksowac na hustawce(czyt.--> firanka) to nic praktycznie nie robi ;)

Macho

Post » Pt paź 19, 2007 18:05

Adria właśnie uratowała świnki morskie 8O porzucone na dworze. Niestety prawdopodobnie świnki są ciężarne :(
Będziemy musieli otworzyć świnkową stronę CK ;)

Adria :king:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

[poprzednia][następna]