InkaPigulinka - teraz ja :) cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 11, 2007 9:00

Pańcia ma dziś doła :( Wszystko przez to, że Psot od wczorajszego wieczora nie ma apetytu, Kulka zaczęła się drapać, Pańciowe kolanko znów boli, a na dokładkę Babcia dziś jedzie na pogrzeb jednej swojej kuzynki, a we wtorek do innego miasta na pogrzeb drugiego kuzyna, a Babci brat jest w szpitalu. I jeszcze jest zimno i mglisto :(

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 11, 2007 23:21

witaj Ineczko ja też nie mialam wczoraj apetytu i moja Pańcia też taka smutna jest, Inciu nie daj Twojej Pańci smutkać
dla Twojej Pańci na poprawe humorku dużo kwiatków
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pt paź 12, 2007 9:37

Ineczko tak mi przykro że Twoja Pańcie to kolanko boli :(
do tego brak apetytu Psotusia i drapanko Kulki :(
U nas też tak dziwnie,Pańcia bardzo źle sie czuje i ma gorące czoło
Ruduś ma lekka biegunke bo on ma wrażliwy brzuszek.

Ineczko dziekujemy Waszej Pańci i Wam za paczuszkę z jedzonkiem
Sprawiliście nam wielka radość :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt paź 12, 2007 10:20

Mijeczko, moją Pańcię kolanko boli już trochę mnej, bo codziennie je sobie smaruje takim pachnącym smarowidełkiem i je takie małe, białe tabletki. I Doctorro kazał jej zrobić badanie krewki, tylko że Pańcia się tego boi.
Psotuś już zaczął jeść. Wczoraj dostał takie specjalne Kuj. Ale go chyba bolało, bo pokrzyczał trochę. Ale ja go potem broniłam. Pańcia z Doctorro mnie złapali, jak tylko puścili Psotusia i położyli mnie na łóżeczku Pańci tak samo jak jego. To strasznie im się wyrywałam, podrapałam Pańci łapkę za to znęcanie się nad nami i o mało jej nie ugryzłam. No to mnie puścili, a za to wzięli Kukunię. Ona spokojnie pozwoliła zrobić sobie Kuj. Powiedziała mi, że nie lubi kłucia, ale potem zawsze się czuje lepiej i dlatego pozwala na Kuj. No to ja pozwoliłam się złapać. I też dostałam Kuj, takie z witaminkami.

MaryLux

Post » Pt paź 12, 2007 12:13

Miauuu, gdzie są wszyscy?

MaryLux

Post » Pt paź 12, 2007 13:11

Moja Pańcia kicha na cały świat :( Ale to może dobrze, bo miała jutro iść do koleżanki na jakieś wymieniny, a tak to zostanie z nami.

MaryLux

Post » Nie paź 14, 2007 13:14

Miaaauuuuu :?:

MaryLux

Post » Nie paź 14, 2007 13:27

cichutko tu sie zrobilo- pewnie przez to ze jesien.... zimno...
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Nie paź 14, 2007 20:30

Hej Ineczko :-)
Cieszę się ze wpadłaś przeczytać bajeczkę napisaną przez naszą Dużą. My w ten weekend miałyśmy same problemy z tym no... internatem czy internetem. Najpierw coś było długo zepsute, to wczoraj, a dzisiaj nie było prądu.
Dobrze że dbasz o swoją Pańcię, o jej kolanko no i żeby nie chodziła kiedy ma katar. Mam nadzieję ze posłuchała swojej mądrej koci a nie szła na te wymieniny.
Pozdrawiamy Ineczko Ciebie, Psotusia, Kukunię i Twoją Pańcię
Dyzia z dziewczynami

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie paź 14, 2007 23:14

Witaj Ineczko.

Dobrze, że umiesz przekonać swoją Panią i zadbać o Nią. Bo my nie bardzo... Nasza pani potrafi klękać na zimnym (brrr...) betonie, chodzić boso po lodowatych schodach i jeszcze mówi, że to nic takiego i że chce pomóc kotom. A potem narzeka, że ją te..no..zat..zatoki bolą. Wujek Demi zastawia jej drogę na schodach, żeby nie łaziła po nich boso ale ona go tylko przesuwa. No i jak jej wytłumaczyć...? Powiedz Ineczko, zanim nam pani zamarznie.
Dziś pani zobaczyła wujka Demiego i się przestraszyła. Znaczy to nie był wujek, bo wujek siedział na fotelu ale ktoś identyczny jak wujek 8O I pani stwierdziła, że coś z nią jest nie tak... Biedna pani.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon paź 15, 2007 8:47

Pańcia rzeczywiście na te wymieniny nie poszła. Powiedziała nam, że i tak jej się nie chciało, bo tam miała być taka pani, której nasza Pańcia nie lubi. Pewnie, że Pańcia umie się zachować kulturalnie i by tej pani nie napyskowała, ale zwykle woli unikać jej towarzystwa. A solenizantka (Jadzia) tę panią Teresę lubi, w dodatku to miały być ich wspólne imieniny. Dlatego Pańcia nawet się nie broniła, jak jej powiedziałam, żeby nie szła.

MaryLux

Post » Pon paź 15, 2007 8:55

Laleczko i Demusiu, moja Pańcia powiedziała, że jak miała tyle lat co Wasza, to była równie "mądra" jak Wasza Pańcia i że teraz tego żałuje, bo przez takie klękanie na betonie do nóżek wlazł jej jakiś romantyzm i że to boli jak cho cho...... Pilnujcie, żeby Waszej Pańci ten romantyzm z betonu do nóżek nie wszedł, niech koniecznie ubiera kapcie albo co najmniej ciepłe skarpety.
Inka

MaryLux

Post » Pon paź 15, 2007 9:12

Witaj Ineczko :D
doszlam do wniosku że nasze Pańcie sa takie romantyczne :roll:
Mojej z bioderek wlazło w kolanka ,szczególnie prawe jest sine jak sliwka,jakis zalew czy cos sie tam porobiło :roll:
Ja jestem grzeczna i Pańcia mówi że czasem az za grzeczna :lol:
ale chłopaki to szaleja ile sie da,a Pańcia nie nadąża za nimi sprzatać.
Wczoraj juz młoda Pańcia sie wkurzyła i zrobiła im wykład :lol:
Na chwilkę sie uspokoili ,a zaraz potem znowu broili.
Pozdrów Swoją ludziowo-kocia Rodzinę :lol:
Sciskam Cię mocno Ineczko
MIA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon paź 15, 2007 9:19

Ojej, Mijeczko, biedna ta Twoja Pańcia :( To wszystko ją na pewno strasznie boli :(:( Moja ma odwrotnie: zalew jakiś z kolanek jej poszedł w bioderka. Ale moja Pańcia przynajmniej może jakieś białe kulki łykać i czymś się smarować, więc jakoś sobie daje radę.... Za to jutro będzie musiała pójść do jakiegoś wampira, żeby jej trochę tego czerwonego pobrał i zobaczył, co tam w środku jest. Doctorro powiedział, że to mu dużo wyjaśni, co ma dalej robić. Kulka mówi, że pobieranie tego czerwonego nie jest zbyt przyjemne. To kto będzie trzymać Pańcię, żeby nie uciekła :?: :?: :?:

MaryLux

Post » Pon paź 15, 2007 9:51

Miau mrauuu mrrrr witaj Ineczko
Tydzia

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

[poprzednia][następna]