kavala pisze:Co jeden to ładniejszy.
Ech...chciałam jeszcze pokazać prawdziwe cudo, ale fotosik mi się zbiesił...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kavala pisze:Co jeden to ładniejszy.
zunia pisze:No, każdemu z osobna :twisted: , ale byśmy mieli czytania.
zosia&ziemowit pisze:Ech.. taki już los Gwiazd Grzywko....pixie65 pisze:zosia&ziemowit pisze:Grzywko pięknie wyglądasz w KOCIE![]()
![]()
![]()
Ciociu, w oryginale wyglądam jeszcze lepiej. Tylko ta Duża ciągle za mną łazi i coś mówiła, że teraz będę osobą publiczną.
Ja nieee wieeeeem...Wywiady, autografy...Nie dadzą spokojnie poleżeć...
Grzywka![]()
![]()
pixie65 pisze:Hmmmm...cioteczko Theodoro...do tej pory nie miałam odwagi zaprezentować publicznie Różyczki, żeby nie zostać posądzoną o głodzenie kota, którym się opiekuję. Powszechnie uważa się, że ten rudawy odcień futerka powstaje z powodu niewłaściwego karmienia, a głównie braku tauryny...Różyczka jest jakimś ewenementem, jej pierwsze imię brzmiało "Wyćmoktana" bo bardzo skrupulatnie się toaletuje, a potem wygląda jakby wyszła spod prysznica i do tego ten kolor...Łepek ma "od innego kota" prawie całkiem czarny, a reszta....taka nieszczególnaRóżyczka konsumuje mięsko codziennie, a czasem nawet dwa razy dziennie, do tego suchą karmę Sanabelle, a teraz Hill'sa i dalej wygląda jak wygląda, a znamy się już od kilku lat...
Theodora pisze:Też mam w domu takie filigranowe (a żarłoczne) szylkretowe stworzonko, na widok którego nowy wet zapytał, ile ma miesięcy, a ja po pracowitych obliczeniach powiedziałam, że ...54 :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio i 50 gości