Jak ta zołza mnie lubi, to nawet jej wierszyki pochwalę

I jak tam Szczypiory, że się uprzejmie zapytam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:iwcia pisze:Femka pisze:jutro to zadzwonie do Admina z awanturą, że nie odbiera
Uważaj, bo już Cię zbanowali na bazarku
własnie to mnie niepokoi: jeszcze nic nie zrobiłam, a już mnie wywalili
czy tam przypadkiem Bungo nie interweniowała
To jeśli Femka już tak narozrabiała na KB, to wstawię tu kotka, żeby chociaż troszkę o kotkach było, bo jeszcze nas na KŁ wywalą
nic na kb nie narozrabiałam![]()
Bungo pisze:Wróciłam - a co mi tam![]()
Jak ta zołza mnie lubi, to nawet jej wierszyki pochwalę![]()
I jak tam Szczypiory, że się uprzejmie zapytam![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Bungo pisze:Wróciłam - a co mi tam![]()
![]()
![]()
ŁASKAWCA![]()
Szczypiory [b](niestety) zdrowe, (niestety) radosne i (NIESTETY) ciągle bardzo żywotne.[/b]
Benni pisze:Uf - nie nadążam, chyba urlop wezmę żeby Wam przeczytac.
Wiersze super, tylko boję się, że staną się obowiązkowe - że Femka wpadnie na pomysł, że każdy kto tu zagląda to musi coś wierszem napisać. ( Nie czytałaś tego Femko)...
A teraz odpowiadam moooocno do tyłu, ale może się połapiecie (albo potraktujcie to jako streszczenie ostatnich nnn stron"
Femka - co się stało z butami wygodnymi, że na szpilkach zasuwasz? Kotki zjadły czy schowały?
Femciu - a ty narzekasz na Szczypiory vel BK. A one Ci rano pozwalają spać - widzą, żeś zmęczona i jakie cichutkie były - nie obudziły, jeszcze może dzwonki wyłączyły....
Kociamka - piszesz, że nie wyobrażasz sobie siebie jako 70-tkę w trampach i dżinsach. A w szpilkach, sukience mini itp to sobie siebie wyobrażasz??? Bo ja bym chciała to zobaczyć, no ale jeszcze te ileś tam lat do 70-tki muszę poczekac
Varia - a jakbys tak napisała wcześniej którędy jedziesz to byś się dowiedziała gdzie dają kawę i ciasteczka (jeszcze ciepłe) prosto z pieca na dworzec.Warszawę i Krakow zdążyłaś wymienic, reszta miast Ci odpadła, pewnie pewnie myślałaś, że w Rzeszowie to już internetu nie mają bo zasięgu nie ma- fale zawracają widząc XIX wiek!
Złosliwa jestem, ale chyba mogę sobie pozwolić? Jak myślicie?
Ania - kotkowi sie buzia nie zamyka ....![]()
Czy coś (kogoś) opuściłam?
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Wróciłam - a co mi tam![]()
![]()
![]()
ŁASKAWCA![]()
Szczypiory [b](niestety) zdrowe, (niestety) radosne i (NIESTETY) ciągle bardzo żywotne.[/b]
Tfu, tfu, trzy razy przez lewe ramię - toż Ty los wyzywasz![]()
uważaj, bo się jeszcze na tych szpilkach potkniesz
Benni pisze:A że rzadko wchodzę to fakt niezaprzeczalny. Chciałabym częściej, ale cóż - tak się życie układa - noce zarywam żeby tutaj być.
jeśli jakies błedy robię to nie moja wina bo monitora nie widzę - na wyczucie piszę - wszystkie kociaste polują na kursor jednocześnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Pedro i 1207 gości