kavala pisze:Olcha, jesteś cudowna!!!
Jak będzie miał pełną michę i mizianki, to może nie zwieje!
Pewnie już o mnie zapomniał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kavala pisze:Olcha, jesteś cudowna!!!
Jak będzie miał pełną michę i mizianki, to może nie zwieje!
JoasiaS pisze:ale fajne wiadomości.
![]()
![]()
![]()
Relacje z nowego domku zdawaj koniecznie!
Joasia
bellavita pisze:Naprawde wzruszylam sie czytajac Twoje opowiesci, OlchaJest w Tobie tyle pozytywnej energii, ze po prostu znalezienie dobrego domku dla Cynamona bylo tylko kwestią czasu... (domek zreszta sam do Ciebie przyszedl
Zdjecie piekne... Ogromnie sie ciesze, ze kolejne futerko ma dom
olcha pisze: Dzięk Cynamonowi polubiłam kotyMuszę się wam przyznać, że wcześniej nie za bardzo je nawet lubiłam
Sama mam dwie suki
kavala pisze:olcha pisze: Dzięk Cynamonowi polubiłam kotyMuszę się wam przyznać, że wcześniej nie za bardzo je nawet lubiłam
Sama mam dwie suki
Kto wie, może jeszcze jakiemuś pomożesz...
olcha pisze:JoasiaS pisze:ale fajne wiadomości.
![]()
![]()
![]()
Relacje z nowego domku zdawaj koniecznie!
Joasia
Będę zdawać na pewno. Dzięk Cynamonowi polubiłam kotyMuszę się wam przyznać, że wcześniej nie za bardzo je nawet lubiłam
Sama mam dwie suki
kavala pisze:To pewnie kwestia przyzwyczajenia i pogody. Łatek też na początku tylko eksplorował dom, powoli zostając coraz dłużej. Teraz zaś w brzydka pogodę siedzi cały czas w domu, wychodzi dosłownie rano na chwilę. Zaś gdy pogoda jest ładna, wyleguje się pod krzaczkami, tak, że go z okna widzę.Ale noc zawsze spędza wewnątrz. Cynamon się też przyzwyczai, to tylko kwestia czasu. My chcielibyśmy wszystko na już
, tymczasem on może kilka lat śpi pod chmurką i potrzebuje trochę na przestawienie się. Grunt, że od nich nie ucieka! Na pewno jest szczęśliwy.
Za jakiś miesiąc musisz mu znowu zrobić zdjęcia. Zobaczymy czy się zmieni.
olcha pisze:Słuchajcie....chce mi się płakać.....
....ale ze szczęścia!!!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 101 gości