Moderator: Estraven
mjs pisze:Zapraszam na bazarek dla Maciusia
anna09 pisze:Krople już mam, ale chyba dzisiaj nie zdecyduję sie mu podać ich do pyszczka, bo one są na alkoholu i nie wiem, czy to nie zaszkodziłoby jemu biednemu żołądeczkowi. Jutro zapytam weta. A może w ogóle lepiej byłoby je tylko rozpylać? Jakoś ta opcja bardziej mi się podoba, chociaż "pan od Bacha" mówił, żeby podac mu do pyszczka![]()
aamms pisze:anna09 pisze:Krople już mam, ale chyba dzisiaj nie zdecyduję sie mu podać ich do pyszczka, bo one są na alkoholu i nie wiem, czy to nie zaszkodziłoby jemu biednemu żołądeczkowi. Jutro zapytam weta. A może w ogóle lepiej byłoby je tylko rozpylać? Jakoś ta opcja bardziej mi się podoba, chociaż "pan od Bacha" mówił, żeby podac mu do pyszczka![]()
Nakap mu tych kropelek do miseczki z piciem..
W takiej właśnie formie podawałam kropelki Misi.. Oprócz tego jeszcze kilka kropli lądowało na Misiowym jedzeniu.. Ale wobec problemów Maciusia z jedzeniem, na razie można mu podać tylko jako dodatek do wody do picia..
irma_g pisze:co do kropli bacha to można je rozpylac wokół kota - ja kilka kropel dawałam w miejsca gdzie kot spał
prosze o numer konta to wpłacę cosik na leczenie Maciusia
Elkajk pisze:O widac, ze sa zmiany i jest czego sie trzymac. Oby tylko bylo lepiej.
Kciuki nieustajace.
Be pisze:No, niesamowite...
Pół Polski pochyla się miseczką jednej małej kociej krówki
To musi być dobrze!
anna09 pisze:Zmiany są malutkie, ale cieszymy sie z tego, co mamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, Google [Bot], Iza KaeR, kasiek1510, LimLim i 385 gości