Do góry Siwuszko

Trzymam mocno kciuki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cassidy pisze:TŻ mi powiedział, że widział dzisiaj takiego podobnego kota na os. Zwycięstwa !! U nas przed blokiem numer 15 !!
Karotka pisze:Jeżeli kotke widziałaś, ale uciekała, to może warto zaopatrzyć się w klatkę-łapkę? Ja moge tam podjechac, ale obawiam sie, że nie znając terenu mam marne szanse. Ona może byc wszędzie. Najprawdopodobniej jednak ukryła sie blisko domu, tam gdzie sie zgubiła, w jakiejś piwnicy może.
barba50 pisze:Poznań pomocy :!:
Do góry Siwuszko :wink: Wierzę, że twoja przygoda skończy się dobrze, wrócisz do kochających cię dużych i swojego domku.
Trzymam mocno kciuki :)
maua pisze:Nie podałam niekatualnych numerów - jeden z nich to numer do mego współlokatora (grzecznościowy)... moj to 604 55 82 82... Niestety od 16:30 do 17ej z kawałkiem miałam poważną rozmowę naradę z szefem wiec nie mogłam odebrać telefonu - sms o kazdej porze zas mogę odczytywać i odpisywać.
NIe upadłam na duchu - gdybym tak zrobiła, nie łaziłabym po osiedlu kilka razy w nocy i rano o 4:30 przed pracą. Fakt, jestem zrozpaczona i bezsilna, bo sama również nie za bardzo orientuję się w topografii osiedla czy osiedla Zwycięstwa.
Rozmawiałam z Panią z 15stki - będę się kręcić w okolicy.
Muszę... jedzonko, jej ręczniczek (zapach)
Zupełnie zielona jestem w łapaniu kotów (nigdy dotychczas tego nie robiłam)
anna57 pisze:W sprawie klatki łapki skontaktujcie się z Kocim Pazurem..
Może się przyda Wam..
No i trzymam, bo wierzę, że się znajdzie :ok:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości