S.KATOWICE-III-zapraszamy do nowego watku-100 strona

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 04, 2007 21:00

ko_da1 pisze:to ja tu ośmiele sie dorzucić Bonusa ktory w schronie nie miałby najmniejszej szansy przezycia..............napewno podzieliłby w szybkim tępie losy Nawiasika ktorego mi bardzo przypomina :cry: sam walczy od lipca o swoje zdrowie i kto wie może i o życie........

Obrazek Obrazek Obrazek

Femciu no nareszcie :1luvu: :ryk: :1luvu:

Ko_da, zrobiło mi się przykro, gdy powiedziałaś na gg, że nie zaglądam.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw paź 04, 2007 21:06

nie miało być Ci przykro , poprostu brakowało tu Ciebie :twisted: ważne że wróciłaś :lol: bez Femkowych opowiesci jakiś niedosyt był :lol: ja wiem że Ty też zabiegana ze swoimi kociakami i tymczasikami .....ale może czasem zaglądniesz jak taka wredna koda poprosi :twisted: :twisted:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw paź 04, 2007 21:11

ko_da1 pisze:nie miało być Ci przykro , poprostu brakowało tu Ciebie :twisted: ważne że wróciłaś :lol: bez Femkowych opowiesci jakiś niedosyt był :lol: ja wiem że Ty też zabiegana ze swoimi kociakami i tymczasikami .....ale może czasem zaglądniesz jak taka wredna koda poprosi :twisted: :twisted:

nooo, skoro wredna Ko_da poprosi, to nie mam wyjścia :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 04, 2007 21:18

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ........no Bonus pewnie myśli że wredna :twisted: jak widzi transporter i strzykawki u weta to sie chroni na ręku jak małe dziecko..............biedny umęczony już tymi zastrzykami i krolowkami i wenflonami i konsultacjami ech....a koda bez litosci gania po domu do transportera zamyka wozi wszedzie i jeszcze wciąż pilnuje i sprawdza czy nic mu nie ma .......spać niedaje , jedzenie wydziela i pozwoliła na taki opatrunek na wenflonie że nie da sie go nawet o milimetr przesunąć a on tak przeszkadza i wnerwia :roll: :twisted:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw paź 04, 2007 21:21

A ja z nadmiaru emocji i wrażeń zapomniałam napisać, ze w sobotę Wtorek jedzie do domu tymczasowego do Gliwic :D
namiar na domek dostaliśmy od nataleczki :1luvu:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw paź 04, 2007 21:25

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw paź 04, 2007 21:39

ko_da1 pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ........no Bonus pewnie myśli że wredna :twisted: jak widzi transporter i strzykawki u weta to sie chroni na ręku jak małe dziecko..............biedny umęczony już tymi zastrzykami i krolowkami i wenflonami i konsultacjami ech....a koda bez litosci gania po domu do transportera zamyka wozi wszedzie i jeszcze wciąż pilnuje i sprawdza czy nic mu nie ma .......spać niedaje , jedzenie wydziela i pozwoliła na taki opatrunek na wenflonie że nie da sie go nawet o milimetr przesunąć a on tak przeszkadza i wnerwia :roll: :twisted:

najważniejsze, żeby wyzdrowiał. A potem i tak będzie Cię kochał
Obrazek

Femka

Post » Pt paź 05, 2007 6:47

tangerine1 pisze:A ja z nadmiaru emocji i wrażeń zapomniałam napisać, ze w sobotę Wtorek jedzie do domu tymczasowego do Gliwic :D

nawet nie wiesz tangerine jak sie ciesze :D :D :D -to taka przylepa :D
cudna jest tez Fruzia-ładuje sie z pienków normalnie na rece :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt paź 05, 2007 12:13

A ja w czeluściach mojego aparatu znalazłam zdjęcia mojej ulubionej mamuśki Netoperka
Kochana koteczka. Tuż po przyjściu do chroniska była rozgadana i wesoła. Zagadywała i pchała sie na ręce.
Jest już po sterylce, siedzi w klatce i bardzo posmutniała, słabo je.
Trochę się o nią martwie :(
Obrazek
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pt paź 05, 2007 12:41

tangerine1 pisze:A ja w czeluściach mojego aparatu znalazłam zdjęcia mojej ulubionej mamuśki Netoperka
Kochana koteczka. Tuż po przyjściu do chroniska była rozgadana i wesoła. Zagadywała i pchała sie na ręce.
Jest już po sterylce, siedzi w klatce i bardzo posmutniała, słabo je.
Trochę się o nią martwie :(
Obrazek

na te 2 babeczki musicie zwrócic rzeczywiscie szczególna uwagę-one obie jeszcze biegunkują-nawet sie zastanawiam,czy nie zrobic im badan na kokcydia. Spytajcie jutro weta schroniskowego-moze on mógłby wziac próbke kału do badania. Chociaz najlepiej z tym isc do ludzkiego labu-taniej.

No i prosze o kciuki w imieniu Śliniaczka mojego kochanego.Dzis jego nowy domek go zabiera. Boje sie o kuwetkowosc itd

Mała1

Post » Pt paź 05, 2007 13:34

niniejszym donoszę, ze Śliniak -Gadułka od 2 godzin zwiedza z ogonkiem do góry swoj nowy domek
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Mała1

Post » Pt paź 05, 2007 13:54

Mała1 pisze:niniejszym donoszę, ze Śliniak -Gadułka od 2 godzin zwiedza z ogonkiem do góry swoj nowy domek
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

:dance: :balony: :dance2: :balony: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :dance2: :dance: :balony: :balony: :balony:

kochane chłopaczysko, on tak lgnął do ludzi :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt paź 05, 2007 15:31

rozmawiałam przed chwila z nowym domkiem Kropeczki-pamietacie-to ta czarna małolata z kropeczka pod brodka i chorym oczkiem :D
wszystko dobrze :D :D :D kocinka jeszcze leczona na oczko i rozwolnienie, ale juz jest prawie zdrowa i chyba bardzo kochana :D :D :D

Mała1

Post » Pt paź 05, 2007 15:35

Śliniaczku słodki wszystkiego najlepsiejszego :1luvu: :balony:

a jak wyglądają sprawy u Berecika??mam nadzieje że jest już lepiej z kuwetką......

Mała wszystko ok mam nadzieje , przynajmniej na watku humor Ci dopisuje :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt paź 05, 2007 16:18

tangerine1 pisze:A ja z nadmiaru emocji i wrażeń zapomniałam napisać, ze w sobotę Wtorek jedzie do domu tymczasowego do Gliwic :D

A jak Fruzia pojedzie zamiast Wtorka? -one są tak do siebie podobne :lol:

Śliniaczku kochany-bądź szczęśliwy w nowym domku :dance: :dance2: :dance:

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

[poprzednia][następna]