Ko_da, zrobiło mi się przykro, gdy powiedziałaś na gg, że nie zaglądam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:nie miało być Ci przykro , poprostu brakowało tu Ciebieważne że wróciłaś
bez Femkowych opowiesci jakiś niedosyt był
ja wiem że Ty też zabiegana ze swoimi kociakami i tymczasikami .....ale może czasem zaglądniesz jak taka wredna koda poprosi
![]()
ko_da1 pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
........no Bonus pewnie myśli że wredna
jak widzi transporter i strzykawki u weta to sie chroni na ręku jak małe dziecko..............biedny umęczony już tymi zastrzykami i krolowkami i wenflonami i konsultacjami ech....a koda bez litosci gania po domu do transportera zamyka wozi wszedzie i jeszcze wciąż pilnuje i sprawdza czy nic mu nie ma .......spać niedaje , jedzenie wydziela i pozwoliła na taki opatrunek na wenflonie że nie da sie go nawet o milimetr przesunąć a on tak przeszkadza i wnerwia
![]()
tangerine1 pisze:A ja z nadmiaru emocji i wrażeń zapomniałam napisać, ze w sobotę Wtorek jedzie do domu tymczasowego do Gliwic![]()
namiar na domek dostaliśmy od nataleczki
tangerine1 pisze:A ja w czeluściach mojego aparatu znalazłam zdjęcia mojej ulubionej mamuśki Netoperka
Kochana koteczka. Tuż po przyjściu do chroniska była rozgadana i wesoła. Zagadywała i pchała sie na ręce.
Jest już po sterylce, siedzi w klatce i bardzo posmutniała, słabo je.
Trochę się o nią martwie![]()
Mała1 pisze:niniejszym donoszę, ze Śliniak -Gadułka od 2 godzin zwiedza z ogonkiem do góry swoj nowy domek
![]()
![]()
![]()
![]()
tangerine1 pisze:A ja z nadmiaru emocji i wrażeń zapomniałam napisać, ze w sobotę Wtorek jedzie do domu tymczasowego do Gliwic![]()
namiar na domek dostaliśmy od nataleczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag, Google [Bot] i 306 gości