Ludzie czy załzawione oczy czasem z szarą gęściejszą wydzieliną maogą być początkiem jakiegoś choróbska np KK? nie ma wydzieliny z nosa, kichać też raczej nie kicha przynajmniej notorycznie, bawi się normalnie z resztą bandy(mają pory w ciągu dnia w których szleją;) )ale poza tym kicia wydaje mi się taka troszke ospała
Aha i dodam że mam inwazje dzikich kotów(kotek) wokół domu PODZIĘKOWAĆ NIEODPOWIEDZIALNYM ROZMNAŻAJĄCYM KOTY I WYWOŻĄCYM JE NA OBRZEŻA MIASTA

A więc tak oprócz mojej czarnej kici(po sterylce

+ 3 kociaki: kocurek 2 kicie) są jeszcze 2 kocice(bura i buro-rudawa) najprawdopodobniej rodzeństwo czarnej( podobne budowa i oczy zielone, pojawiły się nagle w tym samym czasie), jedna z nich ma 3 małe w tym jedną kocice(czarno-rudą). No i jest jeszcze rudy kocur którego "właścicielkami" są sąsiadki(kot się błonka po okolicy bo domu go chyba nie wpószczają

) i drugi bury kocur nie dziki, oba oczywiście nie wykastrowane bo po co (tatusiowie bo jedyne kocury w okolicy

)
ZAŁAMKA podwójny brak odpowiedzialności a ty człowieku się męcz sorki za wywód ale zła jestem na to wszystko