Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:mar9 trzymam kciuki ogromne![]()
kiedy bedą wyniki? i dlaczego podejrzewaja nerki?
mar9 pisze:wetka powiedziała, że to może mieć związek z tą ch... panl.
tangerine1 pisze:mar9 pisze:wetka powiedziała, że to może mieć związek z tą ch... panl.
tak myslałam niestety![]()
nasza Oti miała uszkodzoną watrobę po przebytej parwowirozie.
Przezyła z tym 15 lat bez wiekszych komplikacji.
I mam nadzieje, ze z Mruczusiem będzie podobnie :ok:
mar9 pisze:To taki słodziak, przykro patrzeć na tą bidulkę, młody kociak powinien biegać, bawić się a on ciągle śpi, buuu![]()
Wczoraj na spółkę z Michałem ogrzewalismy maleństwo: Michał przytulił się do mnie a pomiędzy nas wcisnęłam Mruczusia, przykryłam nas kocykiem i tak sobie leżelismy, a potem spali. Koty mają wyższą temperaturę ciała, dlatego trochę wykorzystałam Michała, ale on nie miał nic przeciwko temu
.
Marzę o tym, aby Mruczuś zaczął zachowywać się jak zdrowy, młody kociak, po przejściach z maluchami mam w sobie więcej strachu, ale może mu się uda, oby...
iwona_35 pisze:mar9 pisze:To taki słodziak, przykro patrzeć na tą bidulkę, młody kociak powinien biegać, bawić się a on ciągle śpi, buuu![]()
Wczoraj na spółkę z Michałem ogrzewalismy maleństwo: Michał przytulił się do mnie a pomiędzy nas wcisnęłam Mruczusia, przykryłam nas kocykiem i tak sobie leżelismy, a potem spali. Koty mają wyższą temperaturę ciała, dlatego trochę wykorzystałam Michała, ale on nie miał nic przeciwko temu
.
Marzę o tym, aby Mruczuś zaczął zachowywać się jak zdrowy, młody kociak, po przejściach z maluchami mam w sobie więcej strachu, ale może mu się uda, oby...
mar przy takiej opiece, jaką mu zapewniasz musi być dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus i 390 gości