Aga86 pisze:Jutro Aga z Gosią zrobia mu sesję fotograficzną i przygotują ogłoszenia o adopcji.
Mogę podrukować i porozlepiać.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga86 pisze:Jutro Aga z Gosią zrobia mu sesję fotograficzną i przygotują ogłoszenia o adopcji.
varia pisze:Aga86 pisze:Jutro Aga z Gosią zrobia mu sesję fotograficzną i przygotują ogłoszenia o adopcji.
Mogę podrukować i porozlepiać.
Olinka pisze:Kciuki za domek trzymam Kluseczku.
A czy ty już masz swoje ogłoszenia - polecam gratkę.pl.
Aga86 pisze:Dzisaj mieliśmy troszkę gości. I Klusek - Czesio spisał sie na medal. Jest bardzo kontaktowy i ładnie się ze wszstkim przywitał.
Aga86 pisze:Cóż nie znam kota który by pogardził ( Almo Nature tuńczykiem Bonito) tym jedzonkiem.
varia pisze:Aga86 pisze:Cóż nie znam kota który by pogardził ( Almo Nature tuńczykiem Bonito) tym jedzonkiem.
Ja znam.![]()
Aga86 pisze:varia pisze:Aga86 pisze:Cóż nie znam kota który by pogardził ( Almo Nature tuńczykiem Bonito) tym jedzonkiem.
Ja znam.![]()
Czy ten piękny ( nie znam jego imienia) drapieżcza z podpisu nie jada tuńczyka. To jest rosyjskie czy brytyjskie niebieskie cudeńko.
A zresztą Haker nie rusza wołowiny
varia pisze:Aga86 pisze:varia pisze:Aga86 pisze:Cóż nie znam kota który by pogardził ( Almo Nature tuńczykiem Bonito) tym jedzonkiem.
Ja znam.![]()
Czy ten piękny ( nie znam jego imienia) drapieżcza z podpisu nie jada tuńczyka. To jest rosyjskie czy brytyjskie niebieskie cudeńko.
Melka. Znaczy się Amelia.![]()
Brytyjskie.![]()
Niczego nie rusza. Z wyjątkiem suchego intestinala.
Bo to w ogóle mało normalny kot jest.![]()
Dagmara pisze:varia pisze:Aga86 pisze:varia pisze:Aga86 pisze:Cóż nie znam kota który by pogardził ( Almo Nature tuńczykiem Bonito) tym jedzonkiem.
Ja znam.![]()
Melka. Znaczy się Amelia.![]()
Brytyjskie.![]()
Niczego nie rusza. Z wyjątkiem suchego intestinala.
Bo to w ogóle mało normalny kot jest.![]()
W kogos sie wdala
Aga86 pisze:Varia czy to znaczy, że kupiłaś najbardziej rozpuszczonego kota w Polsce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 62 gości