Juz sie zupelnie pogubilam w tym zamieszaniu kto dokad Czesiulke wiezie

ale licze na to ze Wy to rozumiecie i mi wytlumaczycie

:D Dla mnie najistotniejsze jest wiedziec kiedy maluszek przyjedzie. Jezeli przyjedzie przed 6 pazdziernika, to postaram sie przyspieszyc troszke przeprowadzke zeby dodatkowo mojej Kresuni nie stresowac obecnoscia malucha, nie chcialabym zeby w swoim kocim serduszku pomyslala ze ona sie przeprowadza w nowe nieznane miejsce bo przyjechal nowy kotek, bo przeciez jest odwrotnie
Chyba ze zrobimy tak ze Princeska przyjedzie najpierw do mojego nowego mieszkanka i tam zostanie na dwie noce, bede z nia nocowac, a w sobote finalna przeprowadzka i podmienienie kotow

skojarzylo mi sie to z taka dziwna gra ze sie przewozi lodka chyba owce wilka i pasterza tak zeby sie nawzajem nie pozjadali.
No i oczywiscie zapraszam na herbate, kawe, smakolyki wszystko czego dusza zapragnie. Poza tym tak na marginesie to Princeska na pewno bedzie z utesknieniem czekac kiedys Twoich odwiedzin dzidziu
Moja Kreska nasladuje mnie

jak byla malutka to jej pokazywalam jak prawdziwy kot powinien sie czaic- na poczatku nie rozumiala tej zabawy- nie wiedziala czemu ja wlaze pod stol albo kule sie na czworaka za drzwiami i tylko podchodzila do mnie i patrzyla jak na glupka a po paru dniach podlapala i do dzisiaj jest to jej ukochana zabawa- jak ja myje zeby to ona sie czai na lozku- tylko czubki uszu widac

albo za butami w przedpokoju albo za drzwiami i jak ktos przechodzi to wyskakuje z nienacka a jak widzi ze ja sie czaje na nia schowana za rogiem to ona podejmuje wyzwanie i zaczyna polowac na mnie- podchodzac co raz blizej przyczajona jak prawdziwy lowca
Gazet nie czyta ale za to keidy ja cos czytam albo pisze a ona chce sie bawic to przychodzi i rozsiada sie na srodku ksiazki/ gazety itp- ostatnio siadla tyleczkiem w malowanej przeze mnie mokrej jeszcze akwarelce!!
Zobaczymy jaka bedzie Czesiulka jako jedyna kocia ksiezniczka w domu. Na pewno bede robic zdjecia i umieszczac na forum w jej watku na kotach

i zdawac co jakis czas sprawozdania z jej wyczynow.