Moja gromadka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2007 17:54

Musiałabym pomierzyć :roll: Ale chyba wszystkie sa w jednym wymiarze?
Aga_

Post » Śro wrz 26, 2007 18:00

Aga_ pisze:Musiałabym pomierzyć :roll: Ale chyba wszystkie sa w jednym wymiarze?

nie są 3 rozmiary

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Śro wrz 26, 2007 18:02

pomierz Obrazek

sweet-a

Post » Śro wrz 26, 2007 18:25

podstawa - 49 / 40
wysokośc - około 40

U nas w sklepie widziałam tylko takie rozmiary, u znajomych też..
Aga_

Post » Śro wrz 26, 2007 18:42

ja mam takie:
Szerokość : 60cm
Głębokość : 50cm
Wysokość : 48cm
Otwór wejściowy: 25cm
na allegro kupiłam tam są 3 wymiary
http://allegro.pl/item247152751_klatka_wiklinowa.html
http://allegro.pl/item246447578_duza_kl ... enta_.html
http://allegro.pl/item248299615_ogromna ... anio_.html
ja mam oczywiscie tą ostatnią

sweet-a

Post » Śro wrz 26, 2007 18:57

Imponująca ta najwieksza. ja musze pomyśleć o drugiej, bo o tą się nadal biją. Niewiem tylko czy lepiej ta większą, aby móc transportować oba kotki razem , czy taką , jaką mam ?
Aga_

Post » Śro wrz 26, 2007 18:58

Aga_ pisze:tja, tylko potem nie mogłam się zwlec z wyrka :lol:

Zazdroszczę ci. Ja spać nie mogę, jeśli coś po mnie nie łazi. Jeszcze prawie 800 godzin muszę na to poczekać. Filipek jest super, wyrośnie na mądrego, asertywnego ale nie agresywnego Filipa Wielkiego. Tak jak moje Olątko. Pzdr.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Śro wrz 26, 2007 19:22

Aga_ pisze:Imponująca ta najwieksza. ja musze pomyśleć o drugiej, bo o tą się nadal biją. Niewiem tylko czy lepiej ta większą, aby móc transportować oba kotki razem , czy taką , jaką mam ?

nie wiem zależy jak twoje kiciaste będą znosić tą bliskośc ja mam rodzeństwo i matkę wizyty u weta sa wspólne ale jak tą 3 tam wsadze to jeszcze ze 2 by się zmieściły :wink:

sweet-a

Post » Czw wrz 27, 2007 9:36

Kotki coraz bardziej doceniaja wzajemne towarzystwo. Wczoraj , a raczej juz dzisiaj, miedzy północą a pierwszą w nocy, wpadły w jakiś dziki szaleńczy amok. Zaczęła sie intensywna galopada na trasie pokój - kuchnia, przestawiajac po dorodze drapak, który stoi w przedpokoju.
Ciekawe tylko, kto im kazał przestawiac meble w pokoju :? ?
Czy to dopiero poczatek ich pomysłowości :?: :wink:

Na dodatek całą akcje zainicjowała Minia. Gdy małego juz dopadło zmęczenie a potem zmorzył sen, chodziła po mieszkaniu i pomiałkując nawoływała go 8O .

Łapka - paluszki rozkładaja się same :D
Ostatnio edytowano Czw wrz 27, 2007 9:57 przez Aga_, łącznie edytowano 1 raz
Aga_

Post » Czw wrz 27, 2007 9:43

Aga_ pisze:Łapka - paluszki rozkładaja się same :D

To wspaniałe wieści
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw wrz 27, 2007 9:52

no widze że Munia się odmlodziła - myśli teraz ze jest kociakiem.
A łapcia super wieści czyli już całkiem zdrowa :D

sweet-a

Post » Pt wrz 28, 2007 9:19

Luuudziee, czy im tak zostanie :crying: ? Te galopady nocne? Same galopady to nic, ale te wrzaski Filipka ( sam gryzie mocno ale jego nie wolno) 8O . Sąsiedzi pomyślą, że dręczę kota :? Wczoraj, była powtórka z rozrywki. Podejrzewam, ze pora miedzy północa a pierwsza w nocy, bardzo im odpowiada :lol: .
Na domiar wszystkiego, juz po zabawie, mały zamiast grzecznie ułozyc się do drzemki, jak to kiedyś bywało :wink: , maltretował moja reke. Bez żadnej atencji, bynajmniej :strach: . Pazurzyska i zębiska podkręcił chyba na maksimum mocy :wink: A takie różowiutkie podniebienie ma ... :mrgreen:
Aga_

Post » Pt wrz 28, 2007 9:34

Ale super wieści.
Sądzę że za jakiś czas będą spały w nocy. Moje tez jak każdy nowy przychodził to były nocne wędrówki i bieganina. A teraz wszystkie w nocy spia.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt wrz 28, 2007 9:37

Tia, tylko jak to sie dzieje, że ta słodka, niewinna mordeczka w dzień, przeobraża się w prawdziwą nocną bestię :wink: :?: Jedynie po kolorze futerka mozna poznać, że to ten sam Filipek 8)

Ale jest i jeden plus. Jak tak się wyszaleje , to już nie miauczy żeby go głaskać :roll:i śpi do samiuśkiego ranka ( jak juz padnie oczywiście) On chyba zwyczajnie się nudził.
Aga_

Post » Pt wrz 28, 2007 13:20

Aga_ pisze:Luuudziee, czy im tak zostanie :crying: ? Te galopady nocne? Same galopady to nic, ale te wrzaski Filipka ( sam gryzie mocno ale jego nie wolno) 8O . Sąsiedzi pomyślą, że dręczę kota :? Wczoraj, była powtórka z rozrywki. Podejrzewam, ze pora miedzy północa a pierwsza w nocy, bardzo im odpowiada :lol: .
Na domiar wszystkiego, juz po zabawie, mały zamiast grzecznie ułozyc się do drzemki, jak to kiedyś bywało :wink: , maltretował moja reke. Bez żadnej atencji, bynajmniej :strach: . Pazurzyska i zębiska podkręcił chyba na maksimum mocy :wink: A takie różowiutkie podniebienie ma ... :mrgreen:

oczywiście że tak zostanie :twisted:

sweet-a

[poprzednia][następna]