No i pięknie robi pazkocie. Jestem pod ogrooomnym wrażeniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:No to mnie zastrzeliłaś.. Nie wiem co napisać, poza tym, że bardzo dziękuję w jej imieniu za tyle miłych słów..![]()
I cieszę się, że jesteś zadowolona z paznokci..![]()
Mam nadzieję, że moje dziecko nie zagadało Cię całkowicie, bo całkiem nieźle to potrafi..![]()
Marcelibu pisze: Już się umówiłyśmy na oglądanie Twoich Footer - to tak, żebyś wiedziała.
Marcelibu pisze:Aniu, dziś widziałam się z Twoją Córką. Jest: przepiekna, prześliczna, urocza. Podobna bardzo do Swojej Mamy. W stosunku do dziewcząt, które widuję na ulicy, które są wszystkie takie same, tak samo uczesane, oflumione jakieś-takie Twoja Córa to jest Miss. Ma swój styl, powiem tak kolokwialnie: WYŻSZA PÓŁKA. Mądra, nie ma sieczki w głowie, jak większość widywanych przeze mnie młodych kobiet.
No i pięknie robi pazkocie. Jestem pod ogrooomnym wrażeniem.
aamms pisze:Jakiś paskudny wirus dopadł mnie już w zeszłym tygodniu.. ale z uwagi na remont i przymusową wycieczkę poza Warszawę, nie mialam czasu chorować.. A dzisiaj już nie ma zmiłuj.. Zwolnienie do końca tygodnia..
Fajnie, bo sobie odeśpię, pobędę z kociskami ale byłoby dużo lepiej jakbym miała trochę więcej sił..![]()
Na razie głównie leżę, a kociska jak zwykle pilnują, żebym grzecznie chorowała..
To znaczy, jedzonko oczywiście trzeba im dać, kuwetki posprzątać, ale poza tym mam leżeć i już..
Dzisiaj szóstka wmeldowała mi się na kołdrę.. przywaliły mnie z każdej strony, żebym przypadkiem nie plątała się niepotrzebnie po mieszkaniu..Nawet Fumek dołączył się do brygady pilnującej..
![]()
A Suffka dodatkowo leczyła mi bolące gardło metodą futrzanych okładów i spała na mojej szyi w charakterze szaliczka..
Wygrzały mnie całkiem porządnie..
A teraz, ponieważ pora na kolację, wszystkie polazły do kuchni i czekają przyglądając mi się z wyrzutem, że jeszcze miski puste..
Czyli mam przed sobą wieczorną stołówkę kociastych i kolejną serię sprzatania kuwetek.. A potem, jak się domyślam, znowu zagnają mnie do łóżka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 119 gości