Pomijając to, że nie wiem czy obecne opiekunki zgodzą się na rozdzielenie kociąt to oczywiście my również wolelibyśmy gdyby kociaki zamieszkały razem.
kotalizator pisze:Mama kociąt już ciachnięta, oczko również zostało zszyte.
Usagi_pl pisze:Ja z chęcią wzięłabym małą szylkrecię. Wiem, że Azu nie miała u mnie szczęścia, ale ja bez kota załamię się zupełnie.
Wiem, że wirus FIP łatwo daje się wyeliminować za pomocą zwykłych środków czyszczących, a Azu przebywała w niewielu miejscach: na swojej skórce, na łóżku (już wyprane) i na kocyku w salonie. Na podłogach mam kafle i panele, z umyciem nie będzie problemu.
Więc jeśli szczeciński, niewychodzący, w tej chwili zapłakany domek by Wam (Tobie i kici) odpowiadał, mogę wpaść z wizytą.
P.S. Napisałam też na wątku Kasi, to druga kicia, która mnie oczarowała ostatnio. Uprzedzam,żeby nie wyszło, że zgłaszam się po wszystkie koty na forum na raz.
Azu go strasznie przygnębiła, nawet boje się pytać.
margherita pisze:Ale czym go tak przybila....tym ze zachorowala czy tym ze byla?
sprobuj mu wytlumaczyc ze dwa lepiej sie chowaja, razem sie bawia, mniej zawracaja glowy czlowiekowi, bo zajmuja sie soba,a poza tym fajnie jest sie popatrzec na dwa bawiace sie kociaki....to duzo lepsze niz TV....naprawde!!!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości