Moje kotki tymczasowe. Fotki Makumby s. 64

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2007 23:18

Ło jejku, no to rozumiem 8)
Jak to dobrze, że moim kotom takie numery nie wpadają do głowy :wink:
One tylko wymiotują gdzie popadnie, równie chętnie na moich szlakach komunikacyjnych jak również w mocno zbunktowanych miejscach :oops:
Mało przyjemne jest wsadzenie bosej nogi poranną porą w "rzecz" pozostawioną przez wyczyszczonego wewnętrznie kota lub okrzyk wizytującego mnie znajomego: a co to za farfocle za fotelem :oops:
Tylko po cholerę oni - tj. goście - zaglądają za fotele :roll:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto wrz 25, 2007 10:51

Karolko znowu w tyle jestem wybacz :oops:
Nuśce gratuluję fotki w kalendarzu :1luvu: jak zwykle piękna
Makumba mały zlodziejek robi tak jakby nigdy nie jadł,ale Rudek i Filipek tez tak kradna co popadnie a dostaja duzo jeść :roll: Rosna wiec potrzebują chyba wiecej papu żeby nabrać ciałka przed zimą która nadejdzie tego roku prawdopodobnie predko :evil
Nuśia nie lej Karolce na notatki Kochanie
Karolko ucałuj Kotuchy ode mnie plissss
Pozdrawiam Cie gorąco ze słonecznych Beskidów

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto wrz 25, 2007 11:30

Karolka pisze:Bo o ile pamiętam to Makumbie chyba się jeszcze nigdy nie zdarzyło nalać w nieodpowiednim miejscu. A Nuśka czasem lubi podgrzać atmosferę 8)

No i ten zapach siuśków zdradza Nuśkę. :mrgreen:

Makumby wcale nie śmierdzą :wink:

Zdarzyło 8)
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Wto wrz 25, 2007 19:23

seniorita pisze:
Karolka pisze:Bo o ile pamiętam to Makumbie chyba się jeszcze nigdy nie zdarzyło nalać w nieodpowiednim miejscu. A Nuśka czasem lubi podgrzać atmosferę 8)

Zdarzyło 8)

Nie może być :strach: 8O

Ale fstyt :oops:

Oooo to usłyszy zaraz ode mnie :twisted: Tak się odwdzięczył za transport naszej miss ciotce. :x
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Wto wrz 25, 2007 21:12

seniorita pisze:

Zdarzyło 8)

Łomatko 8O Makumba kryj sie kto może bo Ci Karolka teraz wykład zrobi odnosnie siusiania gdzie nie wypada :roll:

Kociama

Post » Wto wrz 25, 2007 23:38

ojej, powazna sprawa... chyba wizerunek Makumby mocno ucierpial i trzeba bedzie zatrudnic jakichs specow od pijaru zeby to naprawic... :mrgreen:

ale Nuśka moze za to odetchnac z ulga --> nie wszystko co zasikane bedzie teraz automatycznie przez nia...

ale mam nadzieje, ze w przyszlosci bedzie jak najmniej takich "odkryc"...
...czego sobie i wszystkim zycze.

dobranoc!

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Wto wrz 25, 2007 23:51

varulv pisze:ojej, powazna sprawa... chyba wizerunek Makumby mocno ucierpial i trzeba bedzie zatrudnic jakichs specow od pijaru zeby to naprawic... :mrgreen:

Varulv mianuje Cie specem od marketingu i PR do spraw Makumby. :mrgreen:
Obrazek

Karolka

Post » Śro wrz 26, 2007 20:57

Kociamo miło Cię widzieć :love:

No i kolejny raport z dokonań Makumby. :roll:

Skradł wczoraj wieczorem kotleta schabowego, obgryzł pół, a drugie pół zostawił na podłodze... pewnie na potem. 8O

Mama wieczorem usmażyła kotlety i zostawiła je na szafce w miseczce do wystygnięcia naiwnie wierząc, ze nic im się nie stanie. :twisted:

Przychodzę w porze późnej kolacji do kuchni przygotować ogonom jeść, a tu widzę, ze Makumba się już posilił i to czego nie mógł zjeść zostawił obok nogi od stołu. :roll:

Połozyłam kotlet na szafce i poszłam... Ale szybko przyszłam, bo usłyszałam łomot - Makumba znów chciał zutylizować kotlet, ale tym razem wylądował on na plastikowym pudełku z suchym chlebem i było SŁYCHAĆ :evil:
Odłożyłam kotlet na szafkę (obok miski z pozostałymi, bo był mocno sfatygowany i w kłakach) i dałam ogonom jeść.

Dzisiaj rano zaglądam do miski z kotletami stojącej w lodówce a tam... rozmemłany przez Makumbę kotlet leży w misce z pozostałymi 8O :lol: Mama ślepawa jest i bez okularów nie zobaczyła, że to nadgryziona kolacja Makumby :lol: :lol:
Obrazek

Karolka

Post » Śro wrz 26, 2007 21:30

Nie, no!!! Makumba mistrzostwo świata. Super!!! Podobało mi się :D :mrgreen: .
Marcelibu

Post » Śro wrz 26, 2007 21:45

Obrazek

Makumba jesteś cudownym łobuziaczkiem

Kociama

Post » Śro wrz 26, 2007 22:56

Karolka pisze: Mama ślepawa jest i bez okularów nie zobaczyła, że to nadgryziona kolacja Makumby :lol: :lol:

Karolka wywal tego kotleta albo wmuś w Makumbę i zatrzyj slady zbrodni bo jak mama, bez okularów, odgrzeje sobie i zacznie konsumowac okłaczonego kotleta bo stracimy życie wszyscy troje: my obie i kot.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Czw wrz 27, 2007 13:22

Kasia D. pisze:
Karolka pisze: Mama ślepawa jest i bez okularów nie zobaczyła, że to nadgryziona kolacja Makumby :lol: :lol:

Karolka wywal tego kotleta albo wmuś w Makumbę i zatrzyj slady zbrodni bo jak mama, bez okularów, odgrzeje sobie i zacznie konsumowac okłaczonego kotleta bo stracimy życie wszyscy troje: my obie i kot.
Nie licząc kotleta :twisted: :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw wrz 27, 2007 16:50

o ranyyyyyy
8O
hahahaha!
doczytałam zaległości i jestem dumna z Makumby - świetnie by się dogadał z moim kradziejem - Józefiną uhhh, dziś obudziłam się w winogronie a przy łóżku miałam kromkę chleba normalnie wyśmienite, wykłaczone śniadanie hihihihi
notorycznie mi coś ginie i szukam i szukam, a później okazuje się, że dziwnym trafem upchane jest w obuwiu hahaha
trzymam kciuki za spryciarza hihi
Azunia 07.07.07[*]
Józefina i DT - wątek - viewtopic.php?t=61536

Poka

Od: Sob lut 10, 2007 16:47

Post » Pt wrz 28, 2007 22:36

Makumba przytaszczył mi dzisiaj gąbke do mycia garów z kuchni ze zlewu do mojego pokoju :roll: A po co? :?

Codziennie też z wanny ginie mi kratka odpływowa, bo Makumba ją kradnie i się zabawia. Trini robiła to samo.

A mama się drze "Znowu wyjęłaś kratkę!! Wanna się zapcha!" :twisted:

:ryk: :ryk: Nuśka właśnie próbowała wskoczyć na parapet ze stojaka na kwiatki - specjalnie usadowiła się na podstawce na stojaku. Nie mogła skoczyć z podłogi, bo nastawiałam tam kwiatki balkonowe. I zrypała się z tej podstawki prosto w kwiatki :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Karolka

Post » Pt wrz 28, 2007 22:45

Varulv mianuje Cie specem od marketingu i PR do spraw Makumby. :mrgreen:

O kurcze, jestem specem od marketingu i PR juz od wtorku, a dopiero teraz sie spostrzeglam...
:oops:

ale... a moze tak na prawde nie powinnam sie zbytnio starac? :wink: bo jeszcze jak dobrze rozleklamuje Makumbe, to chlopak nie bedzie mogl sie opedzic od paparazzi, wielbicielek, nocnych serenad pod oknem i bedzie mu nieustannie grozilo porwanie 8O
i jak kazda gwiazda pewnie nie bedzie mial za grosz intymnosci... Obrazek

to moze ja go tylko pozdrowie... i na razie na tym poprzestane... :wink:

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

[poprzednia][następna]