Moje kotki tymczasowe. Fotki Makumby s. 64

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 21, 2007 23:18

Marcelibu sugerujesz, że głodzę Makumbę? :evil:

On je 2 razy więcej niż Nuśka, wcale mu nie żałuję, a wręcz daje więcej bo on wiecznie nienajedzony. :roll: Wczoraj jadłam kolację - naleśniki i popijałam mlekiem. Wsadził łeb do szklanki i wyżłopał mi całe mleko 8O Oczywiście w nocy zrobił srake na podłogę w dużym pokoju. :oops: Potem próbował ukraść naleśnika.

Dzisiaj rano porwał mi szynkę prosto z woreczka. Zdążyłam wyjąć ją z lodówki na stół i wyjść na moment z kuchni, a Makumba juz gnał z szynką w zębach do dużego pokoju :twisted:

Znalazłam kolejną kostkę na dywanie. Obgryziona po obu końcach - tam gdzie są chrząstki. To juz nie pierwszy raz. Czasem ukrada kostki ze śmietnika :oops: Takie ma mocne zęby. 8O

Może Makumba to pies? :?
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pt wrz 21, 2007 23:27

Jejku - no, kot po prostu rośnie i jeść potrzebuje :D A ma dwie kobity i to na diecie pewnie - to się dziwią, że chłopak żarełka potrzebuje :roll:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt wrz 21, 2007 23:33

Ja i Nuśka absolutnie nie jesteśmy na diecie :twisted: Też byśmy chętnie pojadły.

Taaaa... ja tutaj wróże Makumbie los Fifiego. 8) 3/4 ciała - brzuch a 1/4 to głowa, ogon i łapy :rudolf:
Obrazek

Karolka

Post » Sob wrz 22, 2007 10:18

Aleksandra59 pisze:A niezaleznie od obrzarstwa Makumby :wink: gratuluję Nuśce :D Modelka nam wyrosła - no proszę, proszę w kalendarzu kocinka wystąpi :1luvu: :balony: :dance: Śliczności nasze Nuśka :love:

Od razu poznałam marcową panienkę :D
Marcelibu

Post » Sob wrz 22, 2007 10:20

jaki kalendarz, ja nic nie wiem?!

Monia, dostałas pw?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob wrz 22, 2007 11:06

xandra pisze:jaki kalendarz, ja nic nie wiem?!

Monia, dostałas pw?

Jest Kochana projekt kalendarza FFA. Chyba wisi na KŁ. Teraz nie zalinkuję, bo mam w domu koszmar...
OT: PW dostałam, już odpisuję, tylko kocioł poranny :?
Marcelibu

Post » Sob wrz 22, 2007 11:07

dubel :oops:
Ostatnio edytowano Sob wrz 22, 2007 11:37 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Marcelibu

Post » Sob wrz 22, 2007 11:35

Powracam po dluzszej nieobecnosci - pozdrawiam bardzobardzo serdecznie Makumbę, Nuśkę i Korolkę :D

i zaraz pedze szukac zdjec Nuśki...

rozbawila mnie wizja Makumby pedzacego z szynka w zebach :mrgreen: oraz Makumby - zlodzieja kurczakow...

rodzina mojej pierwszej kotki - czyli jej mama, starszy brat i brat przyszywany [wilczur] zrobili kiedys niezly numer na wigilie... wielki karp lezal w zlewie kuchennym czekajac na swoja kolej... a zeby koty nie mogly sie do ryby dobrac, zlew zostal przykryty deska - tak, ze ryba byla zupelnie zaslonieta...
jednak gdy przyszla kolej na karpia, okazalo sie, ze deska nie ruszona... ale pod deska nic nie ma 8O zadnego sladu wyciagania karpia ze zlewu, zadnych szczatkow karpia w okolicy - nic! "czysta robota" :lol:

:D

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Sob wrz 22, 2007 12:03

Nuśka jest tutaj http://www.foranimals.org.pl/kalendarz/marzec.jpg 8)

Ale ją oszpecili odwróceniem na drugą stronę. Szkoda że nie zrobili jeszcze negatywu :twisted:
Obrazek

Karolka

Post » Sob wrz 22, 2007 13:07

na ktorej stronie by nie byla - i tak wyglada super! :D
widac, ze dama z charrakterkiem 8)

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Sob wrz 22, 2007 13:37

Faktycznie - plamki na pysiu są odwrotnie. Ale i tak jest cudna!!!
Marcelibu

Post » Pon wrz 24, 2007 22:44

Hyhy odkrycie roku.

Coś mi śmierdziało na łóżku u mamy w sypialni, ale siuśków na kołdrze nie wyczułam :? Podejrzenie padło więc pod łóżko 8) Pod łóżkiem leży w folii stary stół, moje notatki i xerówki i keyboard.

Godzina prawie 12 w nocy a mama wzięła się za odgruzowywanie pająków spod łózka :lol:

Wyciągnęłyśmy ten stół a tam wiekowe siuśki skrystalizowane na sztywno na folii :ryk: Obok kałuża, też wiekowa :lol: :lol:
Nuśka zza winkla podglądała swój wyczyn z miną "to nie ja" :rudolf:

Zalała moje notatki z psychiatrii :twisted:

Ale oczywiście ze wszystkich siuśków została przeze mnie rozgrzeszona i pochwalona, że "piękne siczki". :roll:

Mama się wściekła i "won z tymi kotami" :evil: :lol: :lol:
Obrazek

Karolka

Post » Pon wrz 24, 2007 22:50

No jak Twoja Mama mogła.. mojej faworycie...takie rzeczy :roll: . Prosze pogłaskać biedną Nuskę ode mnie. No i Makumbę-Złodzieja tez proszę wymiziać.
Marcelibu

Post » Pon wrz 24, 2007 22:55

A dlaczego padło na Nuśkę - to Makumba nie mógł tego uskutecznić :?: . Ja bardzo przepraszam, że się pytam skoro zostało wybaczone. Interesuje mnie dlaczego Nuśka została uznana za winną :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon wrz 24, 2007 23:01

Bo o ile pamiętam to Makumbie chyba się jeszcze nigdy nie zdarzyło nalać w nieodpowiednim miejscu. A Nuśka czasem lubi podgrzać atmosferę 8)

No i ten zapach siuśków zdradza Nuśkę. :mrgreen:

Makumby wcale nie śmierdzą :wink:
Obrazek

Karolka

[poprzednia][następna]