Amika6 pisze:Ja też serdecznie witami od razu się przedstawiam. To ja
pomogłam Femce zepsuć (okroić) te piękne zdjęcia Alusi na dwóch poduszeczkach
To prawda. Program od Amiki mam cały czas i dużo się nim bawiłam

Cieszę się, Amika, że się odezwałaś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:Ja też serdecznie witami od razu się przedstawiam. To ja
Femka pisze:Amika6 pisze:Ja też serdecznie witami od razu się przedstawiam. To ja
To prawda. Program od Amiki mam cały czas i dużo się nim bawiłamŚwietny wynalazek.
Amika6 pisze:Femka pisze:Amika6 pisze:Ja też serdecznie witami od razu się przedstawiam. To ja
To prawda. Program od Amiki mam cały czas i dużo się nim bawiłamŚwietny wynalazek.
Ja tu cały czas bywam, tylko po cichutku![]()
Może teraz Pani Domkowa, wstawi tamte fotki bez Twoich poprawek
Marcelibu pisze:Witam Panią Domkową. Fajny nick, że tak się wyrażę. Skojarzenie Zuzia, która urodziła się w 1996 r.
Pozdrawiam i ściskam serdecznie!!!
bubor pisze:Chociaż dopiero terazto i ja witam Panią Domkową , Dużą ślicznej Alicji dzięki której zaczołem aktywnie uczestniczyć w forumowym świecie
, gdyby nie ona i jej historia opisana wspaniale przez Femke
być może Kropcia nie mieszkała by teraz z nami . Pozdrawiamy i prosimy przekazać głaski Maksiowi i Alicji
![]()
![]()
![]()
Bubor &
Femka pisze:Amika6 pisze: Ja tu cały czas bywam, tylko po cichutku![]()
też bym chciała, ale trzeba jakoś namówić Panią Domkową.
zaczynam się zastanawiać, czy nick "Pani Domkowa" nie okaże się trwalszy niż obecny
Amika6 pisze:Femka pisze:Amika6 pisze: Ja tu cały czas bywam, tylko po cichutku![]()
też bym chciała, ale trzeba jakoś namówić Panią Domkową.
zaczynam się zastanawiać, czy nick "Pani Domkowa" nie okaże się trwalszy niż obecny
Mnie się oba podobają. Zuzia to piękne imię, a Pani Domkowa to niepowtarzalny nick. Tylko zaczynam się bać, czy nie przestraszyłyśmy Zuzi tym chóralnym powitaniem, bo coś ucichła
zuzia96 pisze:Ale powitanie!!! Moi kochani, dziękuję Wam bardzo za takie przyjęcie do grona forumowiczów. Jestem szczęśliwa widząc, ilu przyjaciół mają Alusia i Maksio. I jestem tak wzruszona, że...że aż nie wiem, co napisać. Jesteście![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 826 gości