ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2007 18:49

Amika6 pisze:Ja też serdecznie witam :D i od razu się przedstawiam. To ja :oops: pomogłam Femce zepsuć (okroić) te piękne zdjęcia Alusi na dwóch poduszeczkach :lol:

To prawda. Program od Amiki mam cały czas i dużo się nim bawiłam :D Świetny wynalazek.

Cieszę się, Amika, że się odezwałaś :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon wrz 24, 2007 18:51

Wiecie co, jestem bardzo mile zaskoczona, że aż tyle osób ciągle jeszcze podczytywało wątek Alicji. I teraz, gdy dołaczyła do nas Zuzia, zrobiło się tu głośno i miło :D
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 18:53

Wiecie co, jestem bardzo mile zaskoczona, że aż tyle osób ciągle jeszcze podczytywało wątek Alicji. I teraz, gdy dołaczyła do nas Zuzia, zrobiło się tu głośno i miło :D
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 18:57

Femka pisze:
Amika6 pisze:Ja też serdecznie witam :D i od razu się przedstawiam. To ja :oops: pomogłam Femce zepsuć (okroić) te piękne zdjęcia Alusi na dwóch poduszeczkach :lol:

To prawda. Program od Amiki mam cały czas i dużo się nim bawiłam :D Świetny wynalazek.

Ja tu cały czas bywam, tylko po cichutku :D

Może teraz Pani Domkowa, wstawi tamte fotki bez Twoich poprawek :lol:

A wynalazek owszem, bardzo fajny. Czasem można jakiś wstydliwy domowy bałagan odciąć 8)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon wrz 24, 2007 19:01

Amika6 pisze:
Femka pisze:

Ja tu cały czas bywam, tylko po cichutku :D

też bym chciała, ale trzeba jakoś namówić Panią Domkową.

zaczynam się zastanawiać, czy nick "Pani Domkowa" nie okaże się trwalszy niż obecny :D
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:03

Witam Panią Domkową. Fajny nick :wink: , że tak się wyrażę. Skojarzenie Zuzia, która urodziła się w 1996 r.
Pozdrawiam i ściskam serdecznie!!!
Marcelibu

Post » Pon wrz 24, 2007 19:08

Chociaż dopiero teraz :oops: to i ja witam Panią Domkową , Dużą ślicznej Alicji dzięki której zaczołem aktywnie uczestniczyć w forumowym świecie :D , gdyby nie ona i jej historia opisana wspaniale przez Femke :1luvu: być może Kropcia nie mieszkała by teraz z nami . Pozdrawiamy i prosimy przekazać głaski Maksiowi i Alicji :D :D :D
Bubor & Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon wrz 24, 2007 19:08

Marcelibu pisze:Witam Panią Domkową. Fajny nick :wink: , że tak się wyrażę. Skojarzenie Zuzia, która urodziła się w 1996 r.
Pozdrawiam i ściskam serdecznie!!!

Tak miała na imię koteczka,która odeszła od Pani Domkowej w tym roku za Tęczowy Most. :(
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:10

bubor pisze:Chociaż dopiero teraz :oops: to i ja witam Panią Domkową , Dużą ślicznej Alicji dzięki której zaczołem aktywnie uczestniczyć w forumowym świecie :D , gdyby nie ona i jej historia opisana wspaniale przez Femke :1luvu: być może Kropcia nie mieszkała by teraz z nami . Pozdrawiamy i prosimy przekazać głaski Maksiowi i Alicji :D :D :D
Bubor & Obrazek

No i się wzruszyłam :oops:
czuję się tu, jak wśród starych, sprawdzonych przyjaciół :D
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:18

Femka pisze:
Amika6 pisze: Ja tu cały czas bywam, tylko po cichutku :D

zaczynam się zastanawiać, czy nick "Pani Domkowa" nie okaże się trwalszy niż obecny :D

Mnie się oba podobają. Zuzia to piękne imię (też miałam kotkę Zuzię, odeszła za TM w ub. roku), a Pani Domkowa to niepowtarzalny nick. Tylko zaczynam się bać, czy nie przestraszyłyśmy Zuzi tym chóralnym powitaniem, bo coś ucichła :wink:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon wrz 24, 2007 19:24

Amika6 pisze:
Femka pisze:
Amika6 pisze: Ja tu cały czas bywam, tylko po cichutku :D

Mnie się oba podobają. Zuzia to piękne imię, a Pani Domkowa to niepowtarzalny nick. Tylko zaczynam się bać, czy nie przestraszyłyśmy Zuzi tym chóralnym powitaniem, bo coś ucichła :wink:

nie przestraszyłyśmy. Prawdopodobnie jeszcze ma problem z uruchomieniem internetu w domu. Do tej pory kontaktowałyśmy się tylko w czasie,kiedy była w pracy.
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:29

Ale powitanie!!! Moi kochani, dziękuję Wam bardzo za takie przyjęcie do grona forumowiczów. Jestem szczęśliwa widząc, ilu przyjaciół mają Alusia i Maksio. I jestem tak wzruszona, że...że aż nie wiem, co napisać. Jesteście :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon wrz 24, 2007 19:38

zuzia96 pisze:Ale powitanie!!! Moi kochani, dziękuję Wam bardzo za takie przyjęcie do grona forumowiczów. Jestem szczęśliwa widząc, ilu przyjaciół mają Alusia i Maksio. I jestem tak wzruszona, że...że aż nie wiem, co napisać. Jesteście :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:

no, to naukę wstawiania ikonek Zuzia ma za sobą :D
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 24, 2007 19:38

Ale się nam "dostało", co? :D :D :D . Pani Domkowa jest naprawdę przemiła!!!
Marcelibu

Post » Pon wrz 24, 2007 19:41

Nie ucichła, nie ucichła, tylko przygotowywała Wam aniołki na powitanie!!!

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

[poprzednia][następna]