pozdrawiam
Ciupulka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catawba pisze:cassidy pisze:Przypomina mi to pewnego kota...
Mikuś jest taki?
nie wiem dokładnie na czym polegają baranki, bo Urwis tego w repertuarze nie posiada, ale zastanawiam się, czy Kacper tego nie robi...
bo jak tylko ręka wisi poza łóżko, to głową ją bodzie i cały się nadstawia, żeby się o nią otrzeć![]()
normalnie samoobsługowy kot
cassidy pisze:No jest taki, że ani łapy nie podniesie, ani ząbków nie wystawi
catawba pisze:cassidy pisze:No jest taki, że ani łapy nie podniesie, ani ząbków nie wystawi
to jest kochanyyyy..![]()
zawsze żartowałam, że gdyby ktoś chciał mi zwinąć Urwisa to by go szybko oddał..
to kot do kochania, ale dla bardzo cierpliwych i tolerancyjnych ludzi![]()
i przede wszystkim - kochających koty bezwarunkowo![]()
nawet moje babcie i bratanice od niego oberwały, praktycznie za nic. diabelstwo jedno![]()
dzięki Ciupulko za wyjaśnienie.. to w takim razie Kacperek musi jeszcze trochę popracować nad tym... choć może niech się nie trudzi.. na razie śpi ładnie z nami i nie budzi, więc .. może się obejdę
maggia pisze:catawba pisze:cassidy pisze:No jest taki, że ani łapy nie podniesie, ani ząbków nie wystawi
to jest kochanyyyy..![]()
zawsze żartowałam, że gdyby ktoś chciał mi zwinąć Urwisa to by go szybko oddał..
to kot do kochania, ale dla bardzo cierpliwych i tolerancyjnych ludzi![]()
i przede wszystkim - kochających koty bezwarunkowo![]()
nawet moje babcie i bratanice od niego oberwały, praktycznie za nic. diabelstwo jedno![]()
dzięki Ciupulko za wyjaśnienie.. to w takim razie Kacperek musi jeszcze trochę popracować nad tym... choć może niech się nie trudzi.. na razie śpi ładnie z nami i nie budzi, więc .. może się obejdę
Aaa i jeszcze jedno. Jak duża nie chce mnie miziać to też barankami przypominam.![]()
catawba pisze:Już się nie mogę doczekać, aż wrócę do mojego małego przytulaka. Podobno w nocy grzecznie śpi, a od rana łobuzuje. czyli dobrze wychowany kotek![]()
Nie byłoby mi tak tęskno, gdyby nie fakt, że mój drugi przytulak, Urwis, pojechał z ojcem na działkę. no cóż.. tam mu lepiej niż w blokowych murach.. tylko ja nie mam czego miziać![]()
a Gizmo już ma swoją rodzinkę w komplecie, więc na pewno jest mega szczęśliwy![]()
[b]Cioteczki, jak robicie takie ładne podpisy???? Bo ja taka blondynka komputerowa znowu nie jestem, ale chwilowo nie mam czasu się za to zabrać i byłabym wdzięczna za podpowiedź.. [/b]
na mój teraz nie patrzcie.. dopadnę mojego kompa to pozmieniam fotki i przede wszystkim - wyrównam
maggia pisze:catawba pisze:Już się nie mogę doczekać, aż wrócę do mojego małego przytulaka. Podobno w nocy grzecznie śpi, a od rana łobuzuje. czyli dobrze wychowany kotek![]()
Nie byłoby mi tak tęskno, gdyby nie fakt, że mój drugi przytulak, Urwis, pojechał z ojcem na działkę. no cóż.. tam mu lepiej niż w blokowych murach.. tylko ja nie mam czego miziać![]()
a Gizmo już ma swoją rodzinkę w komplecie, więc na pewno jest mega szczęśliwy![]()
[b]Cioteczki, jak robicie takie ładne podpisy???? Bo ja taka blondynka komputerowa znowu nie jestem, ale chwilowo nie mam czasu się za to zabrać i byłabym wdzięczna za podpowiedź.. [/b]
na mój teraz nie patrzcie.. dopadnę mojego kompa to pozmieniam fotki i przede wszystkim - wyrównam
Podpisy takie ładne robi gattara i varia.
catawba pisze:wow cassidy genialna jesteś!! dzięki!
catawba pisze:a cisza, bo mnie nie ma na necie ;( w Poznaniu za często nie jestem, a w domu totalnie siadł
catawba pisze:poza tym chora jestem .... ale najważniejsze że u kotów ok.
catawba pisze:Kacperek na mnie w nocy śpii bryka jak młody koziołek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości