Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaska334 pisze:Nie, nie o to chodzi... Oni mają zwierzęta, dobrze się nimi zajmują ale też nie mogę mieć im za złe, że nieprzyjadą po kotka bo tak się niestety skłąda, że u mnie w mieście i tak jest dużo bezdomnych kotków a ci ludzie też swoje sprawy mają... Wydaje mi się, że niemożna wszystkich tak krytykować bo nigdy nieznajdsiemy tych domkówPoza tym razem z Mamą mamy na bieżąco informacje o zwierzętach, którym znalazłyśmy domy...
Kasia89 może sama postaraj się znaleźć Azji domek co? Uwierz mi, to nie jest proste!
Barbara Horz pisze:Byłabym bardzo wdzięczna. Nawet myslę, że mogłabym go przed oddaniem wysterylizować, bo on już taki dorodny jest jak na 5 m-cy.
kaska334 pisze:Barbara Horz pisze:Byłabym bardzo wdzięczna. Nawet myslę, że mogłabym go przed oddaniem wysterylizować, bo on już taki dorodny jest jak na 5 m-cy.
Byłoby bardzo miło ale też mogłabym wziąć to na siebie jeśli uda mi się znaleźć domek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aniamis91, Google [Bot], label3, puszatek i 85 gości