Jutro z samego rana zawioze interferon dla Ptysia Iwonce2.
Karee-ten szczeniak juz dawno nie siedział w klatce, duzo ,bardzo podobnych do niego piesków i on tez byli na tym wybiegu koło kotów.
Rudy duzy kot jest wykastrowany i zaszczepiony. Siedział jak zwykle koty na poczatku na samej górze. jak go wytargałam z kata, to raz syknął, ale nysle,ze ze strachu.
Tri to pewnie dziewczynka, pewnie czeka na ciacha. Kurcze, miałam nadzieje,ze jakims cudem zaszczepimy ja przed sterylka, ale pewnie juz sie nie uda.
Te 3-4 miesieczne kociaki, to czarna z kropka i chyba burasia z tej trojki zaszczepionych kotów. Czarna z kropka dziewczynkaę zaszczepiłysmy w poprzednia sobotę-mam nadzieje,ze przezyje.
Najbardziej martwi mnie Wtorek-nie znalazłam go wtedy, pewno siedzi przerazony gdzies na dworze-a tak zimno.
Dzwoniłam do nowego domku Berecika. Byłam niezle przestraszona juz, bo wczoraj dzwonołąm wiele razy i nie odbierali.
Okazało sie ,ze wczoraj Bercik zaginął na dłuzszy czas. Pewnie dlatego nie odbierali. Ale sie znalazł

-pod taka szafką,ze przez mysl pani nie przeszło nawet tam zajrzec.
Wczoraj przeniósł się do babci- i podobno tam juz kuwetkuje wzorowo
Oby tak było dalej.
Bałam sie o niego, bo podobno na dzien dobry zrobił tez rzadka kupkę, ale dzis juz robi dobre.
Strasznie boje sie teraz rzadkich kup
Boje sie tez o 2 mamuski ze schronu,które czekaja na sterylki. Jedna to czarna koteczka z krawacikiem. Jej jeden z dzieciaków tez zmarł na p. prawdopodobnie. Losy pozostałej dwojki nie sa mi znane. Druga to krówkowata, bardzo miła kotka. Obie nie sa zaszczepione
jesli nie było ich w klatce, to pewnie były na ciachu.
A a'propos virkonu-czy tym mozna spryskiwac np. kanapy. fotele , dywany itd? czy to cos da?