kussad pisze:varia pisze:kussad pisze:mnie komputer nie słucha
Próbowałaś mówić do niego wolniej i wyraźniej?
Moje przemawianie do niego nie pomogło
Widocznie po polsku nie umie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:varia pisze:kussad pisze:mnie komputer nie słucha
Próbowałaś mówić do niego wolniej i wyraźniej?
Moje przemawianie do niego nie pomogło
moś pisze:A ta szosteczka to tylko dla varii czy moze i dla reszty spoleczeństwa- tak pytam nieśmialo bo mi sie 'sex" podoba
varia pisze:moś pisze:A ta szosteczka to tylko dla varii czy moze i dla reszty spoleczeństwa- tak pytam nieśmialo bo mi sie 'sex" podoba
Tylko dla varii.
gattara pisze:Kłopcia ma ..... hmmmm.... bardzo specyficzny teutoński. Z mlekiem matki wyssała gen brutalności i bezwzględnej annihilacji całego rodzaju ludzkiego
i nie tylko
![]()
varia pisze:Redaf w końcu znalazła bratnią duszę.![]()
![]()
redaf pisze:varia pisze:moś pisze:A ta szosteczka to tylko dla varii czy moze i dla reszty spoleczeństwa- tak pytam nieśmialo bo mi sie 'sex" podoba
Tylko dla varii.
Na roraty a nie o gupotach mysleć!
redaf pisze:gattara pisze:Kłopcia ma ..... hmmmm.... bardzo specyficzny teutoński. Z mlekiem matki wyssała gen brutalności i bezwzględnej annihilacji całego rodzaju ludzkiego
i nie tylko
![]()
Się na pewno dogadamy!
varia pisze:Redaf w końcu znalazła bratnią duszę.![]()
![]()
Podzielimy tylko strefy anihilacji.
varia pisze:moś pisze:A ta szosteczka to tylko dla varii czy moze i dla reszty spoleczeństwa- tak pytam nieśmialo bo mi sie 'sex" podoba
Tylko dla varii.
redaf pisze:varia pisze:moś pisze:A ta szosteczka to tylko dla varii czy moze i dla reszty spoleczeństwa- tak pytam nieśmialo bo mi sie 'sex" podoba
Tylko dla varii.
Na roraty a nie o gupotach mysleć!
gattara pisze:Kółko różańcowe im św. Redaf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości