CK Grey koci antydepresant z puchatym futrem

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw wrz 20, 2007 10:44 grey

Oczki wyglądają juz bardzo ładnie. Greyka jest KOCHANA!!!
To jest wzorzec "kotostwa" - milaśna , miałczaśna , zabawowa -zawojowała całą rodzinę.

magda 58

Od: Pon maja 14, 2007 9:57

Post » Czw wrz 20, 2007 11:28

Cudnie się czyta takie wieści :D

A fotkę możesz wrzucić na www.upload.miau.pl

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Śro wrz 26, 2007 13:14

Bardzo fajnie by było pooglądać fotki Grey. Łatwo się umieszcza również tutaj: http://fotoplik.pl/ (i nie "zatyka" się tak często jak upload).
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro wrz 26, 2007 13:38 grey

Dzięki za zainteresowanie kotą. Naturalnie że fotki będą. Aż wstyd :oops: że się tak ociagam ale obiecuję że zrobie to do końca tygodnia. Musze przysiąść a ostatnio miałam nawał obowiązków i zaniedbałam "naukę" a trzeba przyznać ze jesli chodzi o kompa to nie jestem orłem.
Powiem Grey że pytacie o nią. Dziękuje za podesłanie infornacji o miejscach na foto.
Pozdrawiam :D

magda 58

Post » Śro lis 28, 2007 12:01 Grey

Bardzo długo sie nie odzywałam za co przepraszam szczególnie Chiarę i Ryśkę. Chciałam poinformować że Gery czuje się doskonale. Jest wspaniałą kotą.
Pieszczocha z niej niezła. Wszystkie kociaki (przypominam że są trzy) żyją w zgodzie. Szczególnie jak wyjedziemy na działkę harcują tak że ziemia jęczy.
Najważniejsze jest jednak to że cały czas leczymy oczka i efekty wspaniałe. Spojrzenie ma teraz śliczne. Prawie zupełnie ustąpiła mgiełka jaką miała.
Wstydzę się :oops: że do tej pory nie przesłałam zdjęcia. Przepraszam raz jeszcze ale mam wrażenie że jest to ponad moje siły. Bez pomocy z zewnątrz się nie obejdzie ale będę próbowała.
Pozdrowienia dla Wszystkich z CK od Grey i całej rodzinki.

magda 58

Post » Śro lis 28, 2007 12:43

Super wieści :1luvu: Po tak pięknych opisach będziemy piłować o foty aż do skutku!!! W międzyczasie były przeprowadzone na miau prace serwisowe i teraz bardz ładnie można robić całe galerie przez http://upload.miau.pl - wystarczy mieć fotki nagrane na swoim komputerze :)
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon gru 03, 2007 14:47 Grey

Nijak :oops: nie udaje mi sie wstawić zdjęcia ale naprawdę próbuję. Grey ma się dobrze. W środę idziemy do pani doktor i mam nadzieję że to będzie ostatni raz poza rutynowymi "przeglądami".

magda 58

[poprzednia]