Moderator: Estraven
maggia pisze:sweet-a pisze:maggia pisze::ryk:To kotuchy niezłą reklamę sobie zrobiły!!! Pewnie chcą z Tobą zostać do końca życia!!!
Maggiu - Muńka i Tydzia zostją ze mnachodziło o jedno z maleństw
Wszystkie zostaną!!!![]()
Kasia16 pisze:rosna jak na drozdzach
sweet-a pisze:Kasia16 pisze:rosna jak na drozdzach
nom![]()
i szkody wyrządzone przez nie też![]()
Mam kolejny dylemat jak je przestawić na wode do tej pory piły tylko mleko, Fifi pije normalnie wode a one nie chcąMuńka miesza łapką w miseczce z wodą a Tydzia na powąchała i fuka na wode oczywiście
sweet-a pisze:maggia pisze:sweet-a pisze:maggia pisze::ryk:To kotuchy niezłą reklamę sobie zrobiły!!! Pewnie chcą z Tobą zostać do końca życia!!!
![]()
![]()
Nie wszystkie niestety nie mogą zostać
cassidy pisze:sweet-a pisze:maggia pisze:sweet-a pisze:maggia pisze::ryk:To kotuchy niezłą reklamę sobie zrobiły!!! Pewnie chcą z Tobą zostać do końca życia!!!
![]()
![]()
Ale jej wkręcacie.. 7 kotów ma mieć biedulka ?
sweet-a pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:maggia pisze:sweet-a pisze:maggia pisze::ryk:To kotuchy niezłą reklamę sobie zrobiły!!! Pewnie chcą z Tobą zostać do końca życia!!!
![]()
![]()
Ale jej wkręcacie.. 7 kotów ma mieć biedulka ?
No właśnie dziękuje za wsparcie

sweet-a pisze:cassidy pisze:Może mieszaj mleko z wodą.. i stopniowo coraz mniej mleka i więcej wody
działa piją cassidy

i mimo że wyczyniały podobnie jak wczoraj albo i lepiej(dziś już nie wymieniam) to się w nich zakochała i chciała wziąść Tydzie albo Muńke ale one moje nie oddam, namawiałam ją na jedno z maleństw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 11 gości