Tylko nie liż narozników, bo to może się żle skończyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:Ja tam wolę jego lekceważąco pokazany tyłeczek, niż dawny, przerażony wzrok. Albo inaczej, widać bardzo Ci ufa, skoro nie patrzy, co kombinujesz :lol:.
Amika6 pisze:A teraz chyba ja zacznę ryczeć. W pracy mamy kotkę i pięć ślicznych, ślepych kociąt
pixie65 pisze: A ten tylko przesuwał się wolnym kroczkiem, przysiadając i oglądając się co chwilę za siebie jakby mówił "O...znowu wylazła z tym czymś co pipa...znowu się do mnie przyczepiła i lezie...znowu mi świeci po oczach. Zapolować kotu nie da spokojnie...":roll: ]?
pixie65 pisze:Amika6 pisze:A teraz chyba ja zacznę ryczeć. W pracy mamy kotkę i pięć ślicznych, ślepych kociąt
Hmmm...mam nadzieję, że może tam zostać dopóki karmi?
Jana pisze:Dziki łabędź Grzywka będzie w październikowym KOCIEPięknie przez pixie65 opisany
Amika6 pisze:Jest bezpieczna i dokarmiana, ale jak ja potem znajdę 5 domków naraz. Dzisiaj od oka pofuczała na nas, a potem nie mogła się zdecydować, co lepsze jedzenie czy mizianki
Jana pisze:Nie żartuję.
Namęczyłam się jak dziki osioł, żeby skrócić tekst, a z drugiej strony żal mi było każdego wyrzucanego zdania... I wysłałam razem ze zdjęciami do redakcji. Do tej pory publikowali![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości