Obcięte wąsy i krew z uszu- Wąsik ma dom:)))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 16, 2007 2:07

jak dobrze czytać takie wiadomości.. aż się tak cieplutko na sercu robi.. :1luvu: Ogromne kciuki za Milusia - oby zdrowiał jak najszybciej :ok: :ok: :ok:

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Nie wrz 16, 2007 6:02

Wąsiku :1luvu:
Tak sie cieszę, ze kocio zdrowieje :D .
Jak tak dalej pójdzie będzimy mogli zacząc reklamowac kolegę i szukać mu domu :D
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie wrz 16, 2007 6:36

czyli Miluś koniecznie do domku z dziecmi powinien trafić :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie wrz 16, 2007 7:59

Koniecznie dom z dziecmi :)

dzis podając śniadanko zostałam "potącona" przez wygłodniałego kota 8O Obrazek
nie nadążałam wkładać w miskę bo juz z pod reki wyjadał :smiech3:... porcja jaka dla niego przeznaczyłam znikneła z prędkościa światła...:D
Spróbowałam zamiast podać mu strzykawką to siemie dac troszke do miseczki... nie przeszkodziło to w niczym ..chliptał i chliptał az wychliptał a potem mięsko :D miska z woda stoi nie ruszona więc będę po prostu dodawała mu do miseczki :) Suchej karmy kot nie lubi, no przynajmniej tych dwóch rodzajów jakie mu do tej pory zaproponowałam :wink: ale nie prtzekreslam suchego jak na razie, w miseczce cały czas ma nasypane troszkę, moze kiedys sie skusi :wink:

Uszka z dnia na dzień wyglądaja lepiej. Jak mu je czyszcze przed podaniem maści, to coraz mniej na płatkach czy patyczku zostaje... i coraz trudniej to zrobic, bo ten wiercipięta to juz nie stoi tak grzecznie jak na poczatku :wink: ...
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Nie wrz 16, 2007 9:08

dzikus - :1luvu:
Tak się bardzo cieszę,że Wąsik-Miluś zdrowieje :D

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Nie wrz 16, 2007 18:42

Milus siedzi po drzwiami i strasznie płacze, skrobie w drzwi i prosi o wypuszczenie :( szkoda mi go bardzo.
Jak tylko otwieram drzwi stara sie uciec... kurcze, jeszcze nie ma tygodnia jak jest u mnie...

Z chęcią wypuściłabym go ale to chyba nie jest dobry pomysł?
Uszka jeszcze nie doleczone choć wyglądaja juz lepiej no i nie wiem czy jeszcze jakieś choróbsko nie wyjdzie ...ech :(

Apetyt za to kawaler ma ze ho, ho ... dzis próbował tez mojej ręki, bo nie dość szybko dawała do miseczki jedzonko :lol:
Ruchliwy jest bardzo... własnie skończyłam sprzątać łazienke...zabawki były wszędzie..nawet w wannie 8O :lol: pólka przewrócona, ręczniki sciągnięte na podłogę ...lego wisko na środku łazienki wywrócone do góry nogami :ryk: oj urisek mały, widać ze mu się nudzi :wink:
Obrazek

dzikus

Post » Nie wrz 16, 2007 19:33

Wąsiku....narazie jeszcze barrrrrrrrrrrdzo cichutko, ale...może coś wykroimy :)...jesli lubisz dzieci ...
Obrazek

Obrazek

EVIVA L`ARTE - czyli premiera nowej książki ! Ogryzek i przyjaciele w formie drukowanej !!!

caty

Od: Nie sty 01, 2006 18:36

Post » Nie wrz 16, 2007 20:28

dzikus :1luvu:
caty :1luvu: (pssst-po cichutku :wink:)

to dzis miód na moje serce :flowerkitty:

Mała1

Post » Pon wrz 17, 2007 7:19

Bardzo się cieszę ,mam nadzieje ,że teraz tylko będziemy słyszeć same dobre wieści :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon wrz 17, 2007 7:36

caty pisze:Wąsiku....narazie jeszcze barrrrrrrrrrrdzo cichutko, ale...może coś wykroimy :)...jesli lubisz dzieci ...

Ciociu, dzieci bardzo lubię... Kaja, która się ze mna bawi jest fajna..głaszcze mnie i zawsze przyniesie jakąś fajna zabawkę. Szalejemy sobie potem w łazience, aż Duza zagląda co się dzieje :lol:

Caty, oczywiście pssst, ale byłoby cudnie wiedzieć, ze ktos gdzieś czeka na niego :)

Kocio odzyskał "parę" w płuckach bo słychać go wszędzie... miau i miau.. iskrobanki w dzrwi... dobrze ze mu pazurki obciełam :wink: Jak tylko usłyszy nasz głos albo ruch w kuchni to juz woła baaardzo głośno.
Apetyt lepszy z dnia na dzień, dzis z racji tego ze nie mógł sie doczekac na sniadanko (dostaje ok. 7), zjadł kilka chrupek suchego :wink: Widać dziasełka i języczek juz w lepszym stanie :)

Dziś jedziemy na badania i zastrzyk... mam nadzieję ze wyjdą dobrze...
Obrazek

dzikus

Post » Pon wrz 17, 2007 8:25

Trzymam kciuki :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon wrz 17, 2007 9:22

Zastrzyku juz nie było...wet po szczegółowym wywiadzie stwierdził ze nie jest konieczny. Uszka wygladaja na tyle fajnie ze od dzis przez 3 dni dajemy tylko 1 dawke oridermylu a potem co 2 dni ... :D:D:D

Jesli chodzi o badania to chwile podyskutowalismy o ich koniecznosci robienia teraz... wet wytłumaczył mi, ze jesli zrobimy je teraz, to nie wyjda tak jak powinny i parametry mogą wyjśc zawyzone, ze podawany mu antybiotyk i jego odwodnienie, moga zminiec obraz krwi... zaleca odczekac z tydzien czasu co najmniej a najlepiej 2 tygodnie.
Posłuchałam, ale ja laik w tej dziedzinie więc moze powinnam jednak je zrobic? podpowiedzcie...
Obrazek

dzikus

Post » Pon wrz 17, 2007 14:30

myślę,ze mozna troszeczke zaczekac z badaniami.

Jak to dobrze, ze tu dobrze :D

Mała1

Post » Pon wrz 17, 2007 15:39

Tak się cieszę że Miluś-Wąsik tak szybko wraca do zdrowia. Dziewczyny.. no normalnie.. :1luvu:

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Pon wrz 17, 2007 18:16

Tak sie ciesze, ze u Wasika-Milusia lepiej :D
Choc jedna dobra wiadomosc
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

[poprzednia][następna]