» Pt wrz 14, 2007 9:22
nie chcemy sie upierac na sterylke aborcyjna ale dziecko, bo niestety nie widac dojrzałości w tym momencie po Tobie - zajrzyj na forum. Setki kotów, małych i duzych, wszystkie naprawde sliczne maja problem ze znalezieniem domu. Jak ty to sobie wyobrazasz u siebie?? Pytam raz jeszcze, jestes pewna ze rodzice nie zmienia zdania? Wiesz jaka to bedzie straszna smierc dla kotów? Ja wiem, ze małe jest sliczne , słodkie itd. Ale małe tez musi jesc, miesc zapewniona opieke itd. Podejrzewam, ze ty bedzie cały dzien w szkole? To kto sie nimi zajmie? Myslalas nad tym? Jesli myslisz ze robisz tej kotce przysluge to chyba sie mylisz. Trzeba czasami umiec zrezygnowac z własnych kaprysów i popatrzec na cos z drugiej strony.
Moze to okrutne to co pisze , ale czy mnie okrutne jest sprowadzac kociaki na swiat bedac niepewnym ich losu?? Bo jak sadze nie mozesz zagwarantowac , ze wszystkie znajda domy... I co wtedy z nimi? Bedzie im szukac domu tu? To trche niesprawiedliwe, przymysl to. I to wszystko co ja mam do powiedzenia