Kotki z dachu-jest DT !-potrzebne fundusze-nowe foty str.22

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 11, 2007 5:17

hi,hi zapodział się gdzieś ten entuzjazm :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto wrz 11, 2007 17:16

Sydney pisze:Przyznaje sie do winy :oops: po pierwsze brak czasu,a po drugie to juz Matahari wie :twisted: ale obiecuje ze chocby nie wiem co dojade jutro :D

spokojnie, jak sie na coś dłużej czeka tym większa rado ść jak już się pojawi:).
Na zdjęcia można poczekać:) Byleby jak już się pojawią było ich duuuuużo :twisted:

Iskra_

Od: Wto wrz 19, 2006 23:18

Post » Wto wrz 11, 2007 18:41

wlasnie rozliczylam maluchy oczywiscie na stronie dziewaiej...są to ostatnie wizyty u lekarza i pchełki
Jutro doliczymy jeszcze do tego zwirek ...

maluchom znowu trzeba zakraplac oczeta...poza tym pojawil sie katarek...chyba jeszcze wizyty u weta bedą potrzebne...

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Wto wrz 11, 2007 20:47

Nareszcie udało mi wstawić fotki.
Tu link do aukcji na rzecz kociąt:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65686
Miejmy nadzieję,że aukcja spotka się z zainteresowaniem.
Matahari,czytam i podziwiam. :1luvu:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro wrz 12, 2007 14:34

maluchom i Grudzi zakraplamy oczy... apetyty wszystkim dopisują... stale robią przemeblowanie w klatce... :twisted: dziś jak zakraplałam oczy, Grudzia bardzo uważnie przyglądała się co też robię jej dzieciom i kilka razy upominała mnie - mrauuu, ostrożnie...

a Grudzia to wyjątkowo cfana bestyja... jak tabletka nie trafi prosto do gardła, to panna coś połknie i wypuszczona pigułe wypluje... wczoraj Tiris widziała...

pazury wszystkie mają poobcinane... moje palce mają się odrobinę lepiej... przy zakraplaniu oczek Grudzia już specjalnie nie protestuje... wie, że i tak nie wygra... :twisted:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro wrz 12, 2007 17:18

Dziewczyny wpisałam kolejne rozliczenie tym razem za piasek dla gdańszczaków. Gdyby ktos chciał podarowa coś na bazarek dla maluchów to zawsze się przyda :)

Tiris

Post » Śro wrz 12, 2007 17:25

postaram sie cos jutro wystawić na bazarku, tylko muszę przeszukać biurko:)

Iskra_

Post » Czw wrz 13, 2007 11:24

no to czas na hop w górę!!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw wrz 13, 2007 16:03

zdjecia są ale niestety nie chcą sie uploadowa...spróbuje jeszcze wieczorem.
Dziś dla maluchów zostało jeszcze zakupione mokre jedzenie.

Tiris

Post » Czw wrz 13, 2007 17:16

może przez http://www.fotosik.pl/ pójdą?

Iskra_

Post » Czw wrz 13, 2007 21:55

Matahari, ja przepraszam, że marudzę:)
ale czy Gumiś zapowiada się na kot z krótką sierścią?
(Było by super gryby tak :twisted: ), bo ja właśnie będę składać zamówienie w mruczaczy dla potfory i chce kupić juz jedzenie kitten, aby za jedną przesyłką mieć wszystko i się zastanawiam nad szczotką do czesania? Beśka ma rękawicę ale nie wiem czy się podzieli ;)

Iskra_

Post » Czw wrz 13, 2007 22:12

Iskra_ pisze:Matahari, ja przepraszam, że marudzę:)
ale czy Gumiś zapowiada się na kot z krótką sierścią?
(Było by super gryby tak :twisted: ), bo ja właśnie będę składać zamówienie w mruczaczy dla potfory i chce kupić juz jedzenie kitten, aby za jedną przesyłką mieć wszystko i się zastanawiam nad szczotką do czesania? Beśka ma rękawicę ale nie wiem czy się podzieli ;)

Przygotowania widze idą pełną parą. Zdjęcia sie uploadowaly ale ja nie wiem który kociak jest który. Jutro bede sie widziec z Matahari to sie dowiem i wstawie zdjęcia.

Polecam zajrzec do wątku naszych wszystkich kotów. Jest zdjęcie Grudzi czyli mamusi i innych naszych ogonów.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64080&highlight=

Tiris

Post » Pt wrz 14, 2007 6:11

Przygotowania idą pełną parą, ale czemu się dziwić. Ja od drugiego miesiąca pobytu Beśki u nas marzyłam o drugim kocie.
Można powiedzieć, że w prezencie ślubnym dostałam pozwolenie na drugiego kota ;) , więc nie mogę sie już doczekac listopadu...
A okres czekania wypełniam myślać co trzeba kupić:) i szyjąc posłanka na parapet dla Gumisia:). Bo Beśka to mała zazdrośnica i naprawdę wątpię czy się podzieli:)

Iskra_

Post » Pt wrz 14, 2007 6:14

Iskra_ pisze:Przygotowania idą pełną parą, ale czemu się dziwić. Ja od drugiego miesiąca pobytu Beśki u nas marzyłam o drugim kocie.
Można powiedzieć, że w prezencie ślubnym dostałam pozwolenie na drugiego kota ;) , więc nie mogę sie już doczekac listopadu...
A okres czekania wypełniam myślać co trzeba kupić:) i szyjąc posłanka na parapet dla Gumisia:). Bo Beśka to mała zazdrośnica i naprawdę wątpię czy się podzieli:)

A wątek Waszych kotów to ja przeczytałam już z 3 tygodnie temu ;)

Iskra_

Post » Pt wrz 14, 2007 19:31

Grudzia dzisiaj odbyłą kontrolną wizytę u weta- wszystko ok.

Został zabrany również jeden z maluchów (zabijcie nie wiem który :oops: ) ponieważ miał coś nieciekawego z oczkiem. Pani doktor powiedziała, że pewnie któryś zahaczył przy zabawie i dała Betadrin do oczków.

Wogóle Matahari to agentka jest...nie dośc, że gnieie Grudzie własnym ciałem, żeby podac jej tabletke...maluchy przytrzymuje do kropienia...tymczasowi w łazience dupsko myje...karmi rudego Bazyla walfelkami...
U niej w domu to sami królewicze i królewny...panie i panowie gdańszczaki bozity już nie jedza...wybredniaczki podwórkowe :)

Tiris

[poprzednia][następna]