Ja bym chetnie brala maluszka- Kreska trafila do nas jak miala miesiac, porzucona bidulka przyjechala znad morza. Bylo cudnie patrzec jak rosnie.
Ja bylam pewna ze ma byc sterylizowana wiec jak w lipcu dostala pierwsza rujke to zaraz w sierpniu prawie dokladnie na jej roczne urodziny, jak mialam wolne zeby siedziec z nia w domu to ciachnelismy.
Moj tato tego nie akceptuje zupelnie, nie potrafie go przekonac do sterylizacji, Niezaleznie od argumentow uwaza ze to krzywda dla kota. Boje sie ze jak zostawie im w domu kocinke mala to on potem zaprze sie rekami i nogami zeby jej nie sterylizowac. Ehhh moze udaloby sie wykrasc ja potajemnie do lecznicy jak tato wyjedzie na jakis urlop czy cos

Na pewno tego dopilnuje nawet jesli tato sie smiertelnie obrazi, zdrowie kotka jest najwazniejsze.
Prosilabym moze o jeszcze jakies zdjecia Zazuli w najblizszymczasie no i gdybys mogla napisac co to za typ kota charakterkowo to byloby super. No i jeszcze wazne pytanie - czy chorowala na cos od malenkosci albo teraz pochorowuje? Czy wszystko w najlepszym porzadku ?
Chcialabym zeby ten kot byl niespodzianka dla rodzicow wiec i tak decyzja jest moja
Domek ktory czeka - 4 pokoje w bloku, mnostwo zakamarkow do myszkowania w nich, polki, szafy, stoly lozka- wszystko nadaje sie do penetrowania a do tego wszedzie jest szansa na znalezienie zabawek ktore zawlokla tam i nie umiala wyjac kocia poprzedniczka. 3 dorosle osoby- rodzice i brat, ktorzy beda kota rozpieszczac niemilosiernie- wszyscy chetni do glaskania i zabawy. Plus ja i moj Bartek na sasiedniej ulicy bedziemy na pewno czestymi goscmi i dodatkowymi miziaczami- ja dodatkowo jako dochodzacy obcinacz pazurkow bo nikt nie chce tego robic

Jedzonko- royal, sanabelle, acana- suche do tego mokre domowej roboty miesko kurze z warzywkami. Nasza Kreska wyrosla na piekna kocice- wojowniczke wiec dieta naprawde przednia:)