Pół nocy nie przespałam, bo zastanawiałam się, kogo wziąć na tymczas

i naraz przyszła mi do głowy Arizona. Ona nie ma szans na dom, dopóki jest w schronie. U mnie bedzie mieszkać sama na strychu. Powinna psychicznie odpocząć i może się okaże, że to całkiem normalny kot, tylko wykończony stresem. Jeśli będzie dalej dzika, to niech sobie tak u nas żyje. Jeść zawsze dostanie, a chociaż będzie wolna. Poza tym jest podobna do mojej Soni, a mam słabość do szylkretek

.
Czy ktoś może mi przywieść ją przy okazji wizyty w schronie? Jeśli tak, to prosiłabym o książeczkę zdrowia z wpisem o szczepieniu, żeby ewentualny nowy dom miał dowód szczepienia. Czy macie może tabletkę na robale, bo ja mam tylko psie, a mam zepsuty samochód i nie mam jak dostać się do weta.
Mała1, maluszek przestał wymiotować. Chyba miał robale. Czy mogę liczyć na szczepionkę dla niego w tym tygodniu?
Stronghold duży psi podaje się kotom w ilości 0,3 ml na 2-4 kg wagi. Najlepiej podaje się insulinówką.
Ko-da1, maluchów 4 mies. nie wezmę, bo jeśli rozchorowałyby się, to nie mam możliwości ich leczyć. Teraz nie jestem w stanie pochylić się nawet bez skurczów.