Zabieg niestety został przełożony na jutro - weci dziś nie mieli czasu
sibia pisze:Jolu, konto cały czas to samo?
Sibio - moje konto się nie zmieniło, ale wpłaty na tę kotkę najlepiej przekazywać od razu na konto Berni, bo to ona będzie regulować należność.
Bardzo Tobie i Xagax dziękuję!
Chciałam jeszcze gorąco podziękować Magdalenie

która w mocno kryzysowej sytuacji błyskawicznie pomogła moim stałym podopiecznym.
A było nieciekawie, bo w czwartek zostałam z pustym kontem, za to dwoma niezapłaconymi rachunkami. W domu napoczęte zapasy na czarną godzinę - resztka suchej karmy i żwirku, parę saszetek, trochę mrożonego mięsa...
W takich sytuacjach korzystam z karty kredytowej Carrefour, którą mogę płacić tylko za zakupy i na której miałam jeszcze trochę środków. Robię to w ostateczności, bo pożyczkę trudno potem spłacić, a procent pobierają słony...
Ale cóż było robić – pognałam na drugi koniec wsi do sklepu mającego terminal i zrobiłam zakupy na kilka dni. A przy kasie okazało się, że karta jest nieważna...
Jak się później dowiedziałam, bank wymienił karty. Nowa ponoć została do mnie wysłana. A że jej nie otrzymałam? – nie ma problemu, pani już wysyła następną. Czas oczekiwania – do 14 dni....
Magdaleno, jeszcze raz wielkie dzięki!
Dziękuje też Sydney

- za szybką aukcję na bazarku – i przede wszystkim za nowe zlecenie, które w przyszłym miesiącu pozwoli mi uporać się przynajmniej z opłatami.
Dziękuję Dakocie

za Same puszki i Cortunii

za kocie leżanki w Puszkach!
Czarna godzina dzięki Wam została zażegnana, może nawet uda mi się odbudować zapasy, zanim ponownie uderzy...
---