nie mam zdjęć maluszków nie zabrałam wczoraj aparatu ale jak ci sie Iwonka chce to zapraszam do mamy i popstrykaj , u nas tak .....
biało czarny Koralik ma brzusio większy od głowy i jest żywotny i biegający i no troche zapchlony

brzusio duży bo tyle je nie chorobowo

za to Okruszek wczoraj jadł dzis juz rano nie tknoł , jest słabiutki i malusi ma 3 tygodnie około może 3,5 nie więcej , wciąż szuka cyca nawet u Koralika jak sie wtula do spania , kupiłam mu dziś Hilsa junior 100g za 4 zł , mam nadzieje ze sie skusi mówiłam mamie że jak nie chce to ma na siłe karmić , kupimy dziś tez bebiko r mam jeszcze od moich kotów buteleczke kociego mleka i też dałam dzis mamie do Okruszka , wet polecił też kaszke ryżową bo widać że maluszek jeszcze bardzo chce mleczka od mamy , no i mamy problem z gnidami sa ich triliony nie widziałąm jeszcze takiego czegos gdzie sie nie odgarnie siersci jest tego maseeeee!!!! zywe były tylko 2-3 pchły są juz zabite , ale z gnid sie bedą wylęgać

wczoraj był z 2 godziny wyczesywany ale to kropla w morzu potrzeb w tym momencie , nie wiem czy powinno sie go teraz czymkoliwek pryskać myślałąm nad kupieniem Fiprexu i wkropleniu po 1 kropli obu malcom ale nie wiem czy z tym nie zaczekać w przypadku Okruszka
Pupisia trzymaj sie kocinko