tangerine1 pisze:Mała, kawał dobrej roboty![]()
W końcu mamy wszystkie kociaste w kupie![]()
karee, czy mozna wykorzystywać Twoje zdjecia do ogłoszeń na allegro i innych portalach?
są piękne
Oczywiscie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:Mała, kawał dobrej roboty![]()
karee, czy mozna wykorzystywać Twoje zdjecia do ogłoszeń na allegro i innych portalach?
są piękne
karee pisze:tangerine1 pisze:Mała, kawał dobrej roboty![]()
są piękne
Oczywiscienawet sie z Mala umawialam, ze porobie ogloszenia na allegro, ale jesli juz ktos robi to bierzcie wszystkie zdjecia, a jak jest za malo to dorobie
anemonn pisze:cudne fotki i cudne wieści
U nas różnie
Dziewczyny zaszczepione
Dla Szarusi szukamy transportu do Warszawy za tydzień
oprócz tego muszę jej zrobić badania krwi i sprawdzić jeszcze raz zęby, śmierdzi jej z pycholka a jej nowy domek bardzo obawia się choroby nerek (tak stracili poprzednią kotkę)
mam nadzieję, że Szarusia jest zdrowa
Dwa maluchy - krówki czyli Pirat i Wituś ( już prawie zdrów) pilnie szukają domków a za tydzień muszę je zabrać z DT na dwa tygonie, DT wyjeżdza na urlopnie wiem co robić bo ja też ma zaplanowany wyjazd
![]()
W sprawie Plamci cisza, nikt nie dzwoni
ko_da1 pisze:dzięki ogłoszeniom Kiarusi Plamcia znalazła dziś wspaniały domekpani nawet prosiła żeby jeśli kotka ma jakiś ulubiony kocyk czy podusie czy maskotke zeby dac ona za to zapłąci bardzo chce by koteczka sie szybko zadomowiła i czuła bezpiecznie
czy jest gdzieś zdjęcie Plameczki chciałąbym zobaczyć szczęściare
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 119 gości