S.KATOWICE-III-zapraszamy do nowego watku-100 strona

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 10, 2007 7:48

tangerine1 pisze:Mała, kawał dobrej roboty :D
W końcu mamy wszystkie kociaste w kupie :lol:

karee, czy mozna wykorzystywać Twoje zdjecia do ogłoszeń na allegro i innych portalach?
są piękne :1luvu:

Oczywiscie :!: nawet sie z Mala umawialam, ze porobie ogloszenia na allegro, ale jesli juz ktos robi to bierzcie wszystkie zdjecia, a jak jest za malo to dorobie :D

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Pon wrz 10, 2007 7:51

karee pisze:
tangerine1 pisze:Mała, kawał dobrej roboty :D
W końcu mamy wszystkie kociaste w kupie :lol:

karee, czy mozna wykorzystywać Twoje zdjecia do ogłoszeń na allegro i innych portalach?
są piękne :1luvu:

Oczywiscie :!: nawet sie z Mala umawialam, ze porobie ogloszenia na allegro, ale jesli juz ktos robi to bierzcie wszystkie zdjecia, a jak jest za malo to dorobie :D

Jeśli mozesz porobic na allegro to swietnie :D .
ja sobie tam srednio radze i brakuje mi troche czasu.
Podzielimy sie robotą :D
Ja zrobie na gratce, kup-sprzedaj i adopcjach org.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon wrz 10, 2007 8:55

a w schronisku znów nowe 3 koty-ech-jedno miziaste,pewnie domowe, 2 dzikawe podrostki i maluszek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon wrz 10, 2007 10:06

anemonn pisze:cudne fotki i cudne wieści

U nas różnie
Dziewczyny zaszczepione
Dla Szarusi szukamy transportu do Warszawy za tydzień
oprócz tego muszę jej zrobić badania krwi i sprawdzić jeszcze raz zęby, śmierdzi jej z pycholka a jej nowy domek bardzo obawia się choroby nerek (tak stracili poprzednią kotkę)
mam nadzieję, że Szarusia jest zdrowa

Dwa maluchy - krówki czyli Pirat i Wituś ( już prawie zdrów) pilnie szukają domków a za tydzień muszę je zabrać z DT na dwa tygonie, DT wyjeżdza na urlop :? nie wiem co robić bo ja też ma zaplanowany wyjazd :cry:
W sprawie Plamci cisza, nikt nie dzwoni

moze ktos ma jakis pomysł

Mała1

Post » Pon wrz 10, 2007 12:41

dzięki ogłoszeniom Kiarusi Plamcia znalazła dziś wspaniały domek :lol: pani nawet prosiła żeby jeśli kotka ma jakiś ulubiony kocyk czy podusie czy maskotke zeby dac ona za to zapłąci bardzo chce by koteczka sie szybko zadomowiła i czuła bezpiecznie :lol: czy jest gdzieś zdjęcie Plameczki chciałąbym zobaczyć szczęściare :wink:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon wrz 10, 2007 12:45

jasne-w ,,czwórce do brydza,, na ostatniej stronie jest plameczka
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=63554&start=90

Mała1

Post » Pon wrz 10, 2007 12:58

ko_da1 pisze:dzięki ogłoszeniom Kiarusi Plamcia znalazła dziś wspaniały domek :lol: pani nawet prosiła żeby jeśli kotka ma jakiś ulubiony kocyk czy podusie czy maskotke zeby dac ona za to zapłąci bardzo chce by koteczka sie szybko zadomowiła i czuła bezpiecznie :lol: czy jest gdzieś zdjęcie Plameczki chciałąbym zobaczyć szczęściare :wink:

wspaniałe wieści, żeby tak Pipsi znalazłą to bym mogła wziąść jakiegoś...echhhh
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon wrz 10, 2007 17:23

ale dziś dzien :D :D :D
widziałam Wampirka-jest duzo lepiej u niego :D

schronisko opuściły dzięki Wam 4 koty
2 dorosłe
Uszatka -poszła do Iwonki2 :1luvu:
Maciuś do domku tymcz, do którego miał trafic poprzednio czarny chłopczyk :1luvu:
2 amlentasy do mamy ko_dy :1luvu:

Wąsik zjadł troszke whiskasika :D
Rysia zdrowieje :D
tylko u chudziutkiej Poppy nadal nienajlepiej :(

Mała1

Post » Pon wrz 10, 2007 18:32

Uszatka ( przechrzciłam ją na Bunia od Babunia mnie sie podoba i chyba pasuje) :lol: jest cudna i taka była smutna i zagubiona , w kontenerku bardzo płakała ale dziś w końcu myśle poczuje sie jak w domku naprawde, pysio ma cudny i tak przymilny.............Maciuś cudny i rownie przerazony mam nadzieje że w DT szybko wróci do normy :roll: a maleńtasy to rozkoszne maluszki , bialo czarny przybył do schronu dziś brzusio miał tak duzy że jak biegał po pokoju ty wyglądał komicznie :lol: :lol: ale myśle że nie był w domu tylko jakiejś piwnicy czy na ogrodkach chce do ludzi ale ma odruch uciekania w pierwszym momencie ,myśle że ma jakieś 5 tygodni nie więcej , drugi maluszek jest czarny z białym krawacikiem jst młodszy dałąbym mu jakieś 3,5 tygodnia gora 4 , no i jest siedliskiem pcheł i gnid w makabrycznej ilości :twisted: on dla odmiany straszny piescioch pierwsze co został wymyty mu kuperek pod kranem bo był obkupkany :twisted: bardzo mu sie to podobało chyba ze względu na ciepłą wode :lol: a potem z rozkoszą oddawał sie głaskaniu i tuleniu , oba mruczały wtulone w siebie u mnie na kolanach opatulone w swetr :lol:

Mała dałą mi 5l żwirku mama kupiła mięsko, jeśli ktoś by mogł pomoc w sfinalizowaniu opieki maluchów było by super, trzeba odrobaczyc odpchlić i kupić mleko dla kociaków o gotowanym mięsku nie wspomne no i żwirku przy takich malcach idzie duzo , a ja już pisałam wczesniej ten miesiąc mam krytyczny finansowo a mama nie ma niestety lepiej , z głodu nie umrą ale każda pomoc mile widziana :oops:
W czwartek Bonusa mam umowionego na kastarcje , mam nadzieje że potem szybko znjadzie domek :)
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon wrz 10, 2007 18:37

ko_da dzis widziałam,jak biało-czarny maluszek był odrobaczany pastą.
czarnuszek na początku pewnie tez był.

Mała1

Post » Pon wrz 10, 2007 18:42

własnie dostałam smsa z tymczasowego domku Maciusia
cyt

najpierw spał w szafie na ciuchach,potem na krzesle i czapce Wiktora,załatwił sie do kuwetki a teraz je

:D :D :D -czy to ten sam przerazony,wcisnięty w najmniejszą dziurę kocurek ? :D :D :D -chyba podmieniliscie :D :D :D
co za koszmarny stres dla kotów domowych to schronisko

Mała1

Post » Pon wrz 10, 2007 19:18

o to ok odrobaczanie mamy z głowy w takim wypadku narazie :lol:

super że Maciuś sie tam lepiej czuje :lol: :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto wrz 11, 2007 6:01

Ko-da a kiedy zdjęcia? :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto wrz 11, 2007 8:24

Dziewczyny, proszę bardzo, zadzwońcie do schronu, jakby dziś czy jutro przyszedł jakiś maluch (-y) do 7-8 tyg., żeby go zostawić w biurze i nie dawać do kotów :!: Ja odebrałabym go, ale nie chcę sama dzwonić, bo kierowniczka nie chce mi dawać kotów, jak jestem w ciąży.
Moja buraska ma ogromny problem z pokarmem i bardzo zależy mi na podstawieniu choć jednego kociaka. Pół kotki to gruczoł mlekowy, od dołu wygląda jak kalafior. Mam zepsuty samochód i nie mam nawet jak z nią jechać do weta po środki na zbicie pokarmu.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Wto wrz 11, 2007 9:11

zadzwoniw

Poppy umiera :crying:

Mała1

[poprzednia][następna]